01.

Activ Cryo

Το Activ Cryo - CryoSauna εκθέτει ολόκληρο το σώμα σε εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία (120-180 βαθμούς Κελσίου) για λίγα λεπτά.

Χρησιμοποιεί τη μέθοδο της κρυοθεραπείας σε ολόκληρο το σώμα και την τεχνολογία cryo υγρού αζώτου. Η μέθοδος κρυοθεραπείας - κρυοσάουνας τώρα πια εφαρμόζεται σε κέντρα ευεξίας, spa ή ινστιτούτα απώλειας βάρου - αδυνατίσματος.

CryoSauna
02.

Bodyshape

Νέα και μοναδική συσκευή για την απώλεια βάρους και τη μείωση της κυτταρίτιδας.

Μπορείτε να κάνετε διάδρομο ενώ χρησιμοποιείτε όλα τα οφέλη από την άσκηση στο κενό αέρος σε συνδυασμό με υπέρυθρη θερμοκρασία έως 50 βαθμούς Κελσίου, λάμπες κολλαγόνου, ιονιστή και χρωματοθεραπείας.

BodyShape
03.

InfraShape Horizontal

Το InfraShape Horizontal είναι η τελευταία γενιά εξοπλισμού εκγύμνασης που ξεπερνά τις προσδοκίες όλων με τη πρώτη ματιά.

Χαρακτηρίζεται από ένα στυλιστικά μοντέρνο σχεδιασμό. Συνδυάζει την σωματική άσκηση σε ένα καθιστό ποδήλατο με τεχνολογία κενού υπό μασάζ πίεσης, υπέρυθρη θέρμανση και οφέλη κολλαγόνου.

InfraShape Horizontal
04.

Hydroshape

Το Hydroshape συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της άσκησης στο νερό με του υδρομασάζ σε ένα μηχάνημα.

Ιδανικό για αποκατάσταση και εξαιρετικά αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά κάνοντας ποδήλατο στο νερό, η οποία δεν επηρεάζει τις αρθρώσεις, μετα οφέλη και τη χαλάρωση του υδρομασάζ. Βασικά ο εξοπλισμός ποδηλασίας στο νερό είχε αρχικά ως στόχο την αποκατάσταση των κινητικών λειτουργιών, όμως το Hydroshape κατέληξε επίσης στη βελτίωση της μυικής ανάπτυξης και της μείωσης της κυτταρίτιδας.

HydroShape
05.

RollShape

Το RollShape είναι η επαγγελματική συσκευή για μασάζ σώματος που κέρδισε τις καρδιές όλων.

Συνδυάζει τα ευεργετικά αποτελέσματα του λεμφικού μασάζ, του αδυνατίσματος και της χαλάρωσης.Το μασάζ γίνεται με περιστρεφόμενους ξύλινους κυλίνδρους. Η συσκευή είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, εύκολη στη χρήση και επιτρέπει την προσαρμογή του μήκους και τν ένταση του μασάζ ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

RollShape
06.

Activeshape

Ένα μοντέρνο κρεβάτι για προηγμένες ασκήσεις που επιτρέπει την απώλεια περιττου βάρους, τη βελτίωση της δομής των μυών και την αποκατάσταση τους.

Ο διαδραστικός πίνακας ελέγχου, μαζί με τις σχετικές συνθήκες που επικρατούν στο εσωτερικό του θόλου με θερμοκρασία 36 βαθμούς Κελσίου κάνουν τις ασκήσεις ακόμα πιο αποτελεσματικές. Η υπέρυθρη ακτινοβολία IR εξασφαλίζει όχι μόνο τη σωστή θερμοκρασία της άσκησης, αλλά επίσης βελτιώνει και τη δομή του δέρματος.

Activ Shape Bed
07.

VibraShape

Το VibraShape είναι η καλύτερη σύγχρονη συσκευή για αδυνάτισμα που χρησιμοποιεί δονήσεις.

Διαρκεί τουλάχιστον 20 λεπτά για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.Περιστροφικές δονήσεις με υπέρυθρες που επηρεάζει αποτελεσματικά το σώμα για την επιτάχυνση της καύσης λίπους.

VibraShape
08.

Runshape

Ο διάδρομος RunShape είναι η μια συσκευή γυμναστικής που πληρεί τις πιο βασικές προσδοκίες.

Όπως η λειτουργικότητα, τα αποτελέσματα, η απλότητα της λειτουργίας καθώς και ο μοντέρνος σχεδιασμός.

RunShape
09.

Cedar Spa Barrel

Μίνι σάουνα με οργανικό ατμό για ένα άτομο.

Δεν απαιτεί μεγάλο χώρο και υδραυλικές εγκαταστάσεις. Το πλήρως κατασκευασμένα από κέδρο, ξύλο που φυτρώνει στα μεγάλα υψόμετρα από καθαρά οικολογικά Όρη στη Βρετανική Κολομβία και τη Σιβηρία. Αναζωογόνησησ σώματος με αυτή τη συσκευή SPA ατμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου σας, επειδή η διαδικασία διαρκεί μόνο 5-15 λεπτά.

Cedar Spa Barrel
10.

Activ Sun

Η συσκευή ActivSun είναι η τελευταία σειρά της VacuActiv για την απώλεια βάρους και την μείωση της κυτταρίτιδας με ηλιοθεραπεία.

Η άσκηση χρησιμοποιώντας το ActivSun βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της άσκησης και αυξάνει περίπου 2 φορές την καύση των θερμίδων.Χρησιμοποιείται και στο μασάζ αφού επιτρέπει τη χαλάρωση των μυών αλλά και βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των καλλυντικών για το αδυνάτισμα, την ενυδάτωση και τη χαλάρωση.

ActivSun
11.

Activ Couch

Υπέροχο χαλαρωτικό και θερμαινόμενο κρεβάτι με λειτουργία μασάζ.

Προσφέρει ηρεμία στο σώμα, στην πιο άνετη θέση του σώματος σας. Θερμαίνεται σε θερμοκρασία σώματος και προσφέρει υψηλής ποιότητας άνεση.

Activ Couch

Καινοτόμος Εξοπλισμός Επίπλων

01.

Ventura

Η Ventura είναι μια φρέσκια και πρωτότυπη ματιά στην μικρή πολυθρόνα.

Οι γραμμές της εμπνευσμένες από τα σπορ αυτοκίνητα. Το σχήμα και η σκανδιναβική κλασική μορφή δημιουργεί μια ψευδαίσθηση ότι η Ventura πολυθρόνα, χτίζει μια γέφυρα ανάμεσα στο θηλυκό και αρσενικό, το καινοτόμο και παραδοσιακό, μεταξύ του δημόσιου και ιδιωτικού χώρου.

Ventura
02.

San Diego

Το San Diego είναι μια φρέσκια και πρωτότυπη ματιά ενός τραπεζιού.

Το Σαν Ντιέγκο δεν είναι μόνο ένα extreme τραπέζι, αλλά και ένα διακοσμητικό στοιχείο. Ένας κλασικός και σύγχρονος συνδυασμός σε ένα αντικείμενο πολλαπλών χρήσεων. Ανάλογα με την μεγάλη επιλογή χρωμάτων μπορεί να είναι ένα διακριτό συμπλήρωμα ή να είναι ένας ήρωας του interior design.

San Diego
03.

Los Angeles

Το Los Angeles είναι μια φρέσκια και πρωτότυπη ματιά στο πάγκο.

Λόγω συνδυασμού των καλών υλικών και του έγχρωμο φύλλου δημιουργείτε ένα κομψό αρχοντικό σύνολο. Είναι ένα λειτουργικό κομμάτι των επίπλων με μια ευρεία πρακτική χρήση. Εργονομική θέση εργασίας και ταυτόχρονα αποτελεσματική επικοινωνία χωρίς περιττά εμπόδια.

Los Angeles
04.

Madena

Η Madena είναι μια φρέσκια και πρωτότυπη ματιά λάμπας - φωτιστικού.

Η οργανική μορφή και το γυαλιστερό φινίρισμα καθιστά το φωτιστικό ενεργό στην καθημερινή ζωή ή στο γραφείο, στο σπίτι ή στο εστιατόριο. Ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με την ένωση από κάποια φώτα μονά ή ένα δίπλα στο άλλο.

Madena