Το VA Body Sculpt είναι η ιδανική θεραπεία για όσους ονειρεύονται να έχουν μια λεπτή και σε φόρμα σιλουέτα!

Προηγμένη ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία – HIFEM

Η συσκευή χρησιμοποιεί προηγμένη ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία υψηλής συχνότητας – HIFEM (High-Intensity Focused Electromagnetic Technology) – αυτή η ενέργεια είναι αποτελεσματική στην οικοδόμηση μυών, καθώς είναι σε θέση να προκαλέσει και να διατηρήσει τις μέγιστες συσπάσεις των μυών για πολλά δευτερόλεπτα. Ασκεί τους μύες με πολύ περισσότερη δύναμη και συχνότητα από ό,τι είναι δυνατόν κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε προπόνησης. Χάρη σε αυτό, επιτυγχάνουμε γρήγορη συσσώρευση μυών σε μια περιοχή που έχει υποστεί θεραπεία. Αυτό που είναι κρίσιμο είναι ότι η συσσώρευση γίνεται φυσικά, χωρίς παθολογική υπερτροφία, αλλά ταυτόχρονα σε βαθμό που δεν μπορεί να επιτευχθεί ταυτόχρονα με κανονικές ασκήσεις. Το VA Body Sculpt χτίζει τους μύες πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη προπόνηση.

Μείωση σωματικού λίπους και συσσώρευση μυϊκής μάζας

- Μείωση Μέσης: -4,2 εκ

- Μέση τιμή μείωσης του σωματικού λίπους: -19%

- Μέση τιμή αύξησης της μυϊκής μάζας: +16%

Η μεγάλη προσπάθεια ενός συγκεκριμένου μυός προκαλεί αύξηση του μεταβολισμού του περιβάλλοντος λιπώδους ιστού που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωσή του. Έτσι, το VA Body Sculpt είναι μια συσκευή που διαμορφώνει μοντέλα με δύο τρόπους. Χτίζει μυϊκή μάζα και μειώνει τον λιπώδη ιστό. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας θεραπείας που διαρκεί 30 λεπτά. Το VA Body Sculpt προκαλεί 20.000 συσπάσεις σε έναν μυ. Είναι σαν να κάνεις 20.000 κοιλιακούς σε μισή ώρα, για παράδειγμα, όταν ασκείς τους κοιλιακούς σου μύες. Για γρήγορα αποτελέσματα, θεραπείες με VA Body Sculpt μπορούν να γίνονται ακόμη και κάθε δεύτερη μέρα. Φυσικά, πρέπει να περιμένετε για το αποτέλεσμα συσσώρευσης μυών έως και 4 εβδομάδες μετά από τουλάχιστον 4 θεραπείες.

Περίπου 20.000 προκλήθηκαν συσπάσεις ανά συνεδρία

Γιατί δεν είναι μόνο για το λίπος...

Το 30% έως 40% του σώματος είναι κατασκευασμένο από μύες

Το VA Body Sculpt με τεχνολογία HIFEM προκαλεί υπερμέγιστες μυϊκές συσπάσεις που δεν μπορούν να επιτευχθούν μέσω εθελοντικής δραστηριότητας. Όταν υποβάλλουμε τον λιπώδη ιστό σε υπερμέγιστες συσπάσεις, αναγκάζεται να προσαρμοστεί σε τέτοιες ακραίες συνθήκες. Η εσωτερική δομή του μυός αναδιαμορφώνεται, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη μυοϊνιδίων (υπερτροφία των μυών) και το σχηματισμό νέων μυϊκών ινών (υπερπλασία των μυών). Συνέπεια αυτής της διαδικασίας είναι η αυξημένη μυϊκή πυκνότητα και όγκος (αυξημένη μυϊκή μάζα).

Πριν

Μετά

Επιδράσεις μετά την εφαρμογή VA Body Sculpt

Επιθέματα ραδιοσυχνοτήτων

Το RF είναι μια μη χειρουργική μέθοδος σύσφιξης του δέρματός σας. Η διαδικασία περιλαμβάνει τη χρήση ενεργειακών κυμάτων για να θερμάνει το βαθύ στρώμα του δέρματός σας που είναι γνωστό ως χόριο. Αυτή η θερμότητα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, έτσι ώστε το δέρμα να έχει αποτελέσματα σύσφιξης και σύσφιξης.

Η ιδανική θεραπεία για όσους ονειρεύονται να έχουν μια λεπτή και σε φόρμα σιλουέτα.

Η προπόνηση με το VA Body Sculpt είναι καθαρή χαλάρωση, καθώς απλά ξαπλώνετε αναπαυτικά στο κρεβάτι θεραπείας ενώ η συσκευή κάνει τις ασκήσεις για εσάς. Οι ασκήσεις είναι τέτοιας έντασης και συχνότητας που δεν θα μπορέσεις ποτέ να πετύχεις!
Το VA Body Sculpt μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα ή μέσα από στενά, λεπτά ρούχα. Μετά τη θεραπεία, δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάρρωση και κανένας περιορισμός δραστηριότητας, ακόμη και αθλητικής δραστηριότητας.