Η Vacu Activ στην Ελλάδα

Η μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως κατασκευής καινοτόμων FITNESS & SPA εξοπλισμού VACUACTIV παρέχει τα πιο καινοτόμα όργανα γυμναστικής & αποθεραπείας στην αγορά. Τα προϊόντα μας συνδυάζουν εξοπλισμό καρδιαγγειακής άσκησης με επιπλέον οφέλη περιποίησης της επιδερμίδας και έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν χαμηλή άσκηση των επιπτώσεων με ορατά αποτελέσματα πιο γρήγορα από ό, τι τα παραδοσιακά όργανα γυμναστικής.

Η μέθοδός μας έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλής και αποτελεσματική, βιώνοντας τη μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία παγκοσμίως με περισσότερα από 650 γυμναστήρια σε όλο τον κόσμο όπως το Παρίσι, Χονγκ Κονγκ, Λονδίνο, Σίδνεϋ, Βουδαπέστη, Μόσχα, Ντουμπάϊ, Λος Άντζελες και πλέον στην Ελλάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την εισαγωγή αυτών των επαναστατικών ιδεών και εξοπλισμού στην παγκόσμια αγορά.

Ενώνοντας τα επιτεύγματά μας στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας, έχουμε δημιουργήσει ποιοτικό εξοπλισμό που ξεπερνά τους ανταγωνιστές μας και έχουν εκλείψει τα οφέλη των παραδοσιακών οργάνων γυμναστικής.

Μέσω της προηγμένης συμπίεσης κενού μας και της υπέρυθρης τεχνολογίας, με τις συσκευές VACUACTIV ενεργοποιήσετε την ικανότητα του σώματός σας να στοχεύσει και να κάψει σε συγκεκριμένες περιοχές λίπος και κυτταρίτιδα, γεγονός που καθιστά πολύ πιο εύκολο για το σώμα σας να απαλλαγεί από βαθιά αποθηκευμένο λίπος. Χάστε βάρος, εκατοστά και αποκτήστε ένα λείο και σφιχτό δέρμα, σε λιγότερο από 10 συνεδρίες.

Επισκεφθείτε την έκθεσή μας στη Χαλκίδα για να βιώσετε τη διαφορά!

Βραβεία - Πιστοποιήσεις


 

Η εταιρεία VacuActiv έχει βραβευτεί με το χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Έκθεση του Πόζναν για τις καινοτόμες λύσεις και την κορυφαία ποιότητα του παραγόμενου εξοπλισμού. Η τεχνική υπεροχή των συσκευών μας έχει κάνει τη Vacu Activ να εκτιμηθεί όχι μόνο από τους πελάτες μας, αλλά και από διακεκριμένα άτομα στην επιτροπή και επιλέχθηκε ανάμεσα από χιλιάδες προϊόντα που παρουσιάζονται από 200 εκθέτες στην έκθεση Beauty Vision. Ποιότητα του έτους 2011/2012 & Προϊόντων του έτους 2011/2012 Αισθανόμαστε τιμή που μας έχει απονεμηθεί το βραβείο Ποιότητας και Προϊόντος της Χρονιάς 2011. Αυτή είναι μια επιβεβαίωση ότι είμαστε ένας αξιόπιστος επιχειρηματικός εταίρος. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στα πρότυπα, την ποιότητα συσκευών και τα όργανα γυμναστικής Vacu Activ που παράγουμε. Η επιλογή είναι δική σας.