Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό του χώρου σας!

Studio_Fitness

Ανοίξτε μαζί μας το δικό σας Studio, Fitness, Spa Wellness Αφήστε το σε εμάς!

Κατόπιν αιτήματος, δημιουργήσαμε επαγγελματικούς χώρους σχεδιασμού με ενσωματωμένα στοιχεία του fitness και της ευεξίας. Οι σχεδιαστές μας χρειάζονται μόνο τις διαστάσεις του διαθέσιμου χώρου γυμναστικής.

Θα σας δώσουν την συμβουλή και θα προετοιμάσουν ένα σχέδιο για τον επιλεγμένο εξοπλισμό γυμναστικής, σάουνα, ντους κ.α. Σημαντικό για μας είναι μόνο γενικές οδηγίες σχετικά με το όραμα των πελατών του μελλοντικού στούντιο και εμείς θα ετοιμάσουμε όλη την ιδέα από την αρχη, από τη φιλοσοφία του, την προετοιμασία και τη δημιουργία του έργου, δείχνοντας 3D απεικόνιση του μελλοντικού γυμναστήριου, για την ανακαίνιση, την κατασκευή, ολόκληρου του στούντιο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Καλέστε μας τώρα.

solution

Η τέλεια λύση για την επιχείρησή σας

Όταν πρόκειται για επιχειρήσεις στο τομέα της φυσικής κατάστασης, κανείς δεν κατανοεί τις ανάγκες σας καλύτερα από ό, τι VACUACTIV. Ο μοναδικός εξοπλισμός μας έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας, καθώς και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Είτε είστε νέο μέλος στον τομέα της φυσικής άσκησης είτε επιθυμείτε την αναβάθμιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων σας, η Vacuactiv Ελλάδος εξασφαλίζει ότι η επένδυσή σας αξίζει τον κόπο. Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να αγοράσετε και να νοικιάσετε εξοπλισμό γυμναστικής που υπόσχεται την ποιότητα, την αξία και τα μακροπρόθεσμα οφέλη. Ο εξοπλισμός μας είναι μοναδικός από κάθε άποψη στον κόσμο.

Δεν είναι μόνο η τεχνολογική εξέλιξη ενσωματωμένη σε αυτά, αλλά και η έξυπνη σχεδίαση που υποστηρίζει η τεχνολογία, αυξάνοντας παράλληλα την αισθητική. Οι πελάτες μας είναι γυμναστήρια, spa και επιχειρήσεις με βασική έμφαση στην υγεία και την άσκηση, καθώς επίσης και εγκαταστάσεις, όπως ξενοδοχεία και κέντρα δραστηριότητας, όπου αυτός ο εξοπλισμός είναι μέρος των ανέσεων.