Activ Aqua Bed

Το Activ Aqua Bed είναι ένα κρεβάτι υδρομασάζ χωρίς την επαφή με το νερό. Εκτελείται με ένα θερμαινόμενο ρεύμα νερού που ρέει υπό πίεση από ακροφύσια που βρίσκονται μέσα. Οι πίδακες νερού κινούνται με κυκλικές κινήσεις, χτυπώντας την επιφάνεια του ελαστικού χαλιού. Έτσι κάνουν μασάζ στο σώμα – από το κεφάλι μέχρι τα νύχια.

Συνδυασμός μασάζ, νερού και θερμότητας

Το μασάζ είναι μια εντελώς ανώδυνη, μη επεμβατική και ασφαλής διαδικασία. Είναι ένας συνδυασμός τριών στοιχείων: μασάζ, θερμότητα και νερό. Τα ακροφύσια πίδακες κινούνται πάνω και κάτω στο σώμα με ρεύματα θερμαινόμενου νερού που μοιάζουν με κύμα, δίνοντας στον χρήστη τον έλεγχο του σημείου συγκέντρωσης του μασάζ. Χάρη σε αυτό, σας επιτρέπει να επιτύχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Καταπληκτικά οφέλη του ξηρού μασάζ

– μειώνει την ένταση των μυών,
- χαλαρώνει,
- βελτιώνει το κυκλοφορικό σύστημα,
– ανακουφίζει από τον πόνο

Επιπλέον, το μασάζ στο κρεβάτι Activ Aqua
έχει χαλαρωτικό και καταπραϋντικό αποτέλεσμα.
Χαλαρώνετε και αισθάνεστε πλήρη αναζωογόνηση
μετά τη θεραπεία. Παίρνετε πολύ περισσότερη δύναμη
και άφθονη ενέργεια για όλη την ημέρα.

Ενεργοποιημένο αποκλειστικό λογισμικό μεγάλη οθόνη αφής

Εξοπλίσαμε το Activ Aqua Bed με μια μεγάλη οθόνη αφής 10,1 ιντσών σε έναν ειδικό βραχίονα που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την οθόνη σε οποιαδήποτε θέση προς τον χειριστή ή τον ασθενή. Το ειδικό λογισμικό έχει σχεδιαστεί και δημιουργηθεί από την αρχή για να χρησιμοποιεί όλα τα πλεονεκτήματα των λειτουργιών. Χάρη σε αυτό, μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες και να βελτιώσουμε κάθε στοιχείο της διεπαφής προκειμένου να αποκτήσουμε ευκολία στη χρήση και να εφαρμόσουμε πολλές λειτουργίες και λύσεις.

Το τμήμα σχεδιασμού μας αναπτύσσει συνεχώς το λογισμικό, χάρη στο οποίο η συσκευή λαμβάνει ενημερώσεις μαζί με νέες λειτουργίες και βελτιώσεις.

Άνεση και ευχαρίστηση από μασάζ

Το Activ Aqua Bed for water dry massage σίγουρα θα ικανοποιήσει όλους τους πελάτες που θα κάνουν συστηματικά θεραπείες. Η διαδικασία δεν είναι ενοχλητική, γιατί για να επωφεληθείτε από το μασάζ, χρειάζεται μόνο να αφαιρέσετε τα παπούτσια.

Η ίδια η διαδικασία είναι ευχάριστη και πολύ άνετη. Παρέχει ένα γρήγορο, αντιληπτό αποτέλεσμα και μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές ανάγκες του πελάτη, χάρη στη δυνατότητα επιλογής της κατάλληλης δύναμης, ταχύτητας και περιοχής του σώματος του μασάζ. Το ύψος της συσκευής είναι βέλτιστο για να διευκολύνει τους πελάτες διαφορετικών υψών σώματος να ξαπλώνουν άνετα στο στρώμα μεμβράνης Activ Aqua Bed.

Φωτοθεραπεία προσώπου από Λάμπα LED κατά το μασάζ σώματος

Ο λαμπτήρας LED χρησιμοποιεί φως LED για οπτική λεύκανση και θεραπεία διαφόρων δερματικών προβλημάτων όπως: ακμή, δερματικές αλλεργίες, κηλίδες μελάγχρωσης ή πληγές που επουλώνονται μακράς διάρκειας. Η λάμπα LED έχει σημαντική επίδραση στην ανάπλαση του δέρματος με σημάδια γήρανσης και απώλεια κολλαγόνου που σχετίζεται με την ηλικία. Βελτιώνει επίσης την κατάσταση και την ένταση του δέρματος και καταπραΰνει τα ηλιακά εγκαύματα.

Ένα ευεργετικό αποτέλεσμα για το δέρμα του προσώπου

Η λάμπα λειτουργεί με βάση την αρχή της φωτοδυναμικής θεραπείας, ενεργοποιώντας τα κύτταρα των βαθιών στοιβάδων του δέρματος και βελτιώνοντας το μεταβολισμό τους. Όταν το δέρμα απορροφά φως, η φωτεινή ενέργεια μετατρέπεται σε μεσοκυττάρια ενέργεια. Ως αποτέλεσμα, τα μικροαγγεία χαλαρώνουν και ενισχύονται. Υπάρχει μια φωτοχημική αντίδραση στο δέρμα - μια ενζυματική αντίδραση. Η λάμπα είναι ιδανική για την ενίσχυση των αποτελεσμάτων της θεραπείας με αμπούλες BB Glow. Όλα αυτά τα οφέλη είναι κατά τη διάρκεια ενός χαλαρωτικού ξηρού μασάζ στο Activ Aqua Bed.

Εκπληκτική ελαφριά πρόσκρουση

Το ρεύμα φωτός που διαπερνά το δέρμα και φτάνει στο εσωτερικό του κυττάρου διεγείρει τις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα μέσα σε αυτό. Η ακτινοβολία με φως LED είναι συγκρίσιμη με τη λειτουργία μιας δέσμης λέιζερ. Η θεραπεία με τη χρήση τεχνολογίας LED είναι απολύτως μη επεμβατική, δεν επηρεάζει τη δομή των κυττάρων, αλλά διεγείρει και ενεργοποιεί φυσικά και εντείνει τις αναγεννητικές διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε αυτό.

Ιδανικό για:

- αφαίρεση ακμής,
- ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων,
- επιτάχυνση της αναγέννησης του δέρματος,
- διέγερση της σύνθεσης κολλαγόνου,
- λαμπερός αποχρωματισμός,
- καταπραΰνει τους ερεθισμούς και επιταχύνει
την επούλωση του δέρματος,
- μετά από θεραπείες καθαρισμού,
- μεσοθεραπεία με μικροβελόνα και βελόνα

Φωτοθεραπεία Προσώπου

Με μάσκα προσώπου LED εξοπλισμένη με 6 χρώματα