01.

CRYO Total

Το CRYO Total εκθέτει ολόκληρο το σώμα σε ακραίες θερμοκρασίες τόσο χαμηλές όσο -140ο C για ελάχιστα λεπτά.

Χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την ανάκτηση, απόδοση, ευεξία, ομορφιά και απώλεια βάρους.

Cryo Total
02.

Activ Cryo V2

Το Activ Cryo V2 χρησιμοποιεί εκρήξεις εξαιρετικά κρύου αζώτου σε θερμοκρασίες τόσο χαμηλές όσο -180 βαθμούς Κελσίου για να προκαλέσει τις φυσικές αντιδράσεις του σώματος.

Οι εκρήξεις του ψυχρού αέρα προκαλούν φυσιολογικές αντιδράσεις που προκαλούν ανάκαμψη και επούλωση σε 2-3 μόνο λεπτά.

Activ Cryo V2
03.

Activ Cryo

Το Activ Cryo - CryoSauna εκθέτει ολόκληρο το σώμα σε εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία (120-180 βαθμούς Κελσίου) για λίγα λεπτά.

Χρησιμοποιεί τη μέθοδο της κρυοθεραπείας σε ολόκληρο το σώμα και την τεχνολογία cryo υγρού αζώτου. Η μέθοδος κρυοθεραπείας - κρυοσάουνας τώρα πια εφαρμόζεται σε κέντρα ευεξίας, spa ή ινστιτούτα απώλειας βάρου - αδυνατίσματος.

CryoSauna
04.

Cryo Local Polar Bear

Το μηχάνημα αυτό χρησιμοποιεί ατμό που ψύχεται από αέριο άζωτο για να παρέχει υγιή οφέλη για μέρη του σώματος.

Η μονάδα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί άνετα σε οποιαδήποτε κλινική υγείας, σαλόνι ομορφιάς, αθλητικά κέντρα, κέντρα ευεξίας και ιατρικά γραφεία σε όλο τον κόσμο. Τοπικό μηχάνημα κρυοθεραπείας που χρησιμοποιείται βασικά ως εξοπλισμός κοσμετολογίας και ευεξίας για περιποίηση του δέρματος, θεραπεία ανακούφισης πόνου, αναζωογόνηση μετά από τραυματισμούς. Ο τοπικός εξοπλισμός cryo θα είναι ένα τέλειο πρόσθετο σε οποιαδήποτε υπάρχουσα cryosauna.

Cryo Local Polar Bear
05.

Cryo Flow

Συσκευή ιδανική για θεραπεία με λέιζερ ή θερμικές βλάβες

Η συσκευή Cryo Flow προορίζεται να ελαχιστοποιήσει τον πόνο, τον θερμικό τραυματισμό κατά τη διάρκεια λέιζερ και δερματολογικές θεραπείες και για προσωρινή τοπική αναισθητική ανακούφιση για ενέσιμα. Οι πραγματοποιηθείσες θεραπείες είναι επίσης κατάλληλες για τη μείωση της ερυθρότητας, του πρήξιμο και των θερμικών ζημιών που προκαλούνται από τη θεραπεία με λέιζερ.
Ο αέρας του περιβάλλοντος δωματίου φιλτράρεται και ψύχεται στους -30 C από ένα κύκλωμα ψύξης κλειστού βρόχου, που τροφοδοτείται από συμπιεστή υψηλής ισχύος. Χάρη σε αυτό, κάναμε οικονομικά αποδοτικό μηχάνημα χωρίς αναλώσιμο ή επιπλέον κόστος.

Cryo Flow
06.

Body Shape V2

Καινοτόμος διάδρομος κενού υπό πίεση

Μια καινοτόμος συσκευή γυμναστικής που συνδυάζει καρδιαγγειακά, οφέλη περιποίησης δέρματος και συμπυκνωτή οξυγόνου.

Body Shape V2
07.

Bodyshape

Νέα και μοναδική συσκευή για την απώλεια βάρους και τη μείωση της κυτταρίτιδας.

Μπορείτε να κάνετε διάδρομο ενώ χρησιμοποιείτε όλα τα οφέλη από την άσκηση στο κενό αέρος σε συνδυασμό με υπέρυθρη θερμοκρασία έως 50 βαθμούς Κελσίου, λάμπες κολλαγόνου, ιονιστή και χρωματοθεραπείας.

BodyShape
08.

InfraShape Horizontal

Το InfraShape Horizontal είναι η τελευταία γενιά εξοπλισμού εκγύμνασης που ξεπερνά τις προσδοκίες όλων με τη πρώτη ματιά.

Χαρακτηρίζεται από ένα στυλιστικά μοντέρνο σχεδιασμό. Συνδυάζει την σωματική άσκηση σε ένα καθιστό ποδήλατο με τεχνολογία κενού υπό μασάζ πίεσης, υπέρυθρη θέρμανση και οφέλη κολλαγόνου.

InfraShape Horizontal
09.

Hydroshape

Το Hydroshape συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της άσκησης στο νερό με του υδρομασάζ σε ένα μηχάνημα.

Ιδανικό για αποκατάσταση και εξαιρετικά αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά κάνοντας ποδήλατο στο νερό, η οποία δεν επηρεάζει τις αρθρώσεις, μετα οφέλη και τη χαλάρωση του υδρομασάζ. Βασικά ο εξοπλισμός ποδηλασίας στο νερό είχε αρχικά ως στόχο την αποκατάσταση των κινητικών λειτουργιών, όμως το Hydroshape κατέληξε επίσης στη βελτίωση της μυικής ανάπτυξης και της μείωσης της κυτταρίτιδας.

HydroShape
10.

Activeshape

Ένα μοντέρνο κρεβάτι για προηγμένες ασκήσεις που επιτρέπει την απώλεια περιττου βάρους, τη βελτίωση της δομής των μυών και την αποκατάσταση τους.

Ο διαδραστικός πίνακας ελέγχου, μαζί με τις σχετικές συνθήκες που επικρατούν στο εσωτερικό του θόλου με θερμοκρασία 36 βαθμούς Κελσίου κάνουν τις ασκήσεις ακόμα πιο αποτελεσματικές. Η υπέρυθρη ακτινοβολία IR εξασφαλίζει όχι μόνο τη σωστή θερμοκρασία της άσκησης, αλλά επίσης βελτιώνει και τη δομή του δέρματος.

Activ Shape Bed
11.

RollShape

Το RollShape είναι η επαγγελματική συσκευή για μασάζ σώματος που κέρδισε τις καρδιές όλων.

Συνδυάζει τα ευεργετικά αποτελέσματα του λεμφικού μασάζ, του αδυνατίσματος και της χαλάρωσης.Το μασάζ γίνεται με περιστρεφόμενους ξύλινους κυλίνδρους. Η συσκευή είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, εύκολη στη χρήση και επιτρέπει την προσαρμογή του μήκους και τν ένταση του μασάζ ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

RollShape
12.

VibraShape

Το VibraShape είναι η καλύτερη σύγχρονη συσκευή για αδυνάτισμα που χρησιμοποιεί δονήσεις.

Διαρκεί τουλάχιστον 20 λεπτά για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.Περιστροφικές δονήσεις με υπέρυθρες που επηρεάζει αποτελεσματικά το σώμα για την επιτάχυνση της καύσης λίπους.

VibraShape
13.

Activ Couch

Υπέροχο χαλαρωτικό και θερμαινόμενο κρεβάτι με λειτουργία μασάζ.

Προσφέρει ηρεμία στο σώμα, στην πιο άνετη θέση του σώματος σας. Θερμαίνεται σε θερμοκρασία σώματος και προσφέρει υψηλής ποιότητας άνεση.

Activ Couch
14.

Activ Aqua Bed

Η επόμενη γενιά μασάζ νερού

Το Activ Aqua Bed είναι ένα κρεβάτι μασάζ ξηρού νερού. Εκτελείται με ένα θερμαινόμενο ρεύμα νερού που ρέει υπό πίεση από ακροφύσια που βρίσκονται μέσα. Οι πίδακες νερού κινούνται με κυκλικές κινήσεις, χτυπώντας την επιφάνεια του ελαστικού χαλιού. Έτσι κάνουν μασάζ στο σώμα – από το κεφάλι μέχρι τα νύχια.

Activ Aqua Bed
15.

Activ Endermology Solo

Μη επεμβατική μέθοδος θεραπείας με κυλίνδρους κενού αέρος

Η πιο προηγμένης τεχνολογίας ιατρική μέθοδος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη σμίλευση του σώματος

Activ Endermology Solo
16.

VA Body Sculpt

Είναι η ιδανική θεραπεία για όσους ονειρεύονται να έχουν μια λεπτή και σε φόρμα σιλουέτα!

Ασκεί τους μύες με πολύ περισσότερη δύναμη και συχνότητα από ό,τι είναι δυνατόν κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε προπόνησης. Χάρη σε αυτό, επιτυγχάνουμε γρήγορη συσσώρευση μυών σε μια περιοχή που έχει υποστεί θεραπεία.

VA Body Sculpt
17.

VA Endoactiv

Εξαιρετική θεραπεία προσώπου & σώματος χάρη σε μια επαναστατική μέθοδο συμπίεσης μικροδονήσεων + τεχνολογία υπερύθρων που είναι σε θέση να εξαλείψει τις ατέλειες.

VA Endoactiv

Καινοτόμος Εξοπλισμός Επίπλων

01.

Ventura

Η Ventura είναι μια φρέσκια και πρωτότυπη ματιά στην μικρή πολυθρόνα.

Οι γραμμές της εμπνευσμένες από τα σπορ αυτοκίνητα. Το σχήμα και η σκανδιναβική κλασική μορφή δημιουργεί μια ψευδαίσθηση ότι η Ventura πολυθρόνα, χτίζει μια γέφυρα ανάμεσα στο θηλυκό και αρσενικό, το καινοτόμο και παραδοσιακό, μεταξύ του δημόσιου και ιδιωτικού χώρου.

Ventura
02.

San Diego

Το San Diego είναι μια φρέσκια και πρωτότυπη ματιά ενός τραπεζιού.

Το Σαν Ντιέγκο δεν είναι μόνο ένα extreme τραπέζι, αλλά και ένα διακοσμητικό στοιχείο. Ένας κλασικός και σύγχρονος συνδυασμός σε ένα αντικείμενο πολλαπλών χρήσεων. Ανάλογα με την μεγάλη επιλογή χρωμάτων μπορεί να είναι ένα διακριτό συμπλήρωμα ή να είναι ένας ήρωας του interior design.

San Diego
03.

Los Angeles

Το Los Angeles είναι μια φρέσκια και πρωτότυπη ματιά στο πάγκο.

Λόγω συνδυασμού των καλών υλικών και του έγχρωμο φύλλου δημιουργείτε ένα κομψό αρχοντικό σύνολο. Είναι ένα λειτουργικό κομμάτι των επίπλων με μια ευρεία πρακτική χρήση. Εργονομική θέση εργασίας και ταυτόχρονα αποτελεσματική επικοινωνία χωρίς περιττά εμπόδια.

Los Angeles
04.

Madena

Η Madena είναι μια φρέσκια και πρωτότυπη ματιά λάμπας - φωτιστικού.

Η οργανική μορφή και το γυαλιστερό φινίρισμα καθιστά το φωτιστικό ενεργό στην καθημερινή ζωή ή στο γραφείο, στο σπίτι ή στο εστιατόριο. Ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με την ένωση από κάποια φώτα μονά ή ένα δίπλα στο άλλο.

Madena