Καινοτόμος διάδρομος
κενού υπό πίεση

Μια καινοτόμος συσκευή γυμναστικής που συνδυάζει καρδιαγγειακά, οφέλη περιποίησης δέρματος και συμπυκνωτή οξυγόνου. Κλειστή κάψουλα με ενσωματωμένο διάδρομο (προαιρετικά με stepper ή ποδήλατο), στην οποία η προπόνηση υποστηρίζεται από θεραπεία με υπέρυθρη θέρμανση, υπό πίεση κενό και άλλες λειτουργίες που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των ασκήσεων, ενθαρρύνουν την απώλεια βάρους και τη μείωση της κυτταρίτιδας. Μοντερνιστική εμφάνιση, διαισθητική λειτουργία, πρωτοποριακή τεχνολογία – αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν το Bodyshape να δίνει μια εντελώς νέα ποιότητα στην προπόνηση αδυνατίσματος.

Πολλές πρόσθετες λειτουργίες συνδυασμένο στο BodyshapeV2

infrashape-icon-3

Collagen lamp

Η προσομοίωση της κυτταρικής δραστηριότητας του δέρματος μέσω του κόκκινου φωτός με κατάλληλα επιλεγμένο μήκος κύματος Το φως διεισδύει βαθιά στο δέρμα και επιπλέον διεγείρει τις διαδικασίες αυτοθεραπείας και αναδόμησής του. Με αυτόν τον τρόπο επιταχύνεται η επούλωση των πληγών και η εξαφάνιση των ουλών. Η διαδικασία γήρανσης του δέρματος επιβραδύνεται επίσης - οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης ξαναχτίζονται.
infrashape-icon-4

Colortherapy

Βασίζεται στη χρήση σωστά επιλεγμένων χρωμάτων που επηρεάζουν τη λειτουργία του σώματος. Ένα συγκεκριμένο χρώμα φωτός διεγείρει τον εγκέφαλο σε συγκεκριμένες ορμονικές αντιδράσεις και οι ορμόνες που παράγονται στους αδένες μεταδίδονται μέσω της κυκλοφορίας του αίματος στα εσωτερικά όργανα, ενεργοποιώντας τα και ρυθμίζοντας την εργασία τους. Η χρωματοθεραπεία αυξάνει την ανοσία, δίνει επιπλέον ενέργεια, αποκαθιστά την ισορροπία του σώματος, ηρεμεί και αυξάνει το συνολικό επίπεδο ικανοποίησης.
ionization-icon-bg

Ionization

Το περιβάλλον μας σήμερα είναι γεμάτο θετικά ιόντα που παράγονται από ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Η ύπαρξη σε ένα τέτοιο περιβάλλον αυξάνει την υπνηλία, επιδεινώνει τη γενική ευεξία και αυξάνει την κόπωση. Αυτή η λειτουργία εμπλουτίζει τον αέρα με ιόντα υγείας, βελτιώνοντας την ψυχοσωματική λειτουργία του σώματος, το οποίο επίσης λαμβάνει ένα μέρος επιπλέον ενέργειας.
electrostimulation-icon-bg

Electrostimulation

Διεγείρει τους μύες με ρεύμα χαμηλής συχνότητας. Χρησιμοποιώντας ειδικά ηλεκτρόδια, καθιστά δυνατή την εργασία σε επιλεγμένα μέρη του σώματος - προμηθεύει δυσπρόσιτα μέρη με τις απαραίτητες ουσίες. Η ηλεκτροδιέγερση μειώνει την ένταση και βελτιώνει τη διαδικασία θρέψης των μυών, βελτιώνει την παροχή αίματος στους ιστούς και έχει επίσης αναλγητικό αποτέλεσμα.

Υπό πίεση

Παράγεται από μια ειδικά σχεδιασμένη αντλία κενού, η οποία αυξάνει αρκετές φορές την απόδοση κάθε προπόνησης.

80%

Απώλεια κυτταρίτιδας

20%

Μείωση περιφέρειας

 

Μέγιστη αρνητική πίεση μέχρι και 30 mBar

– υποστηρίζει την καύση λίπους,
– αδυνατίζει και διαμορφώνει τη φιγούρα,
– βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος (λεία, ελαστική και σφριγηλή επιδερμίδα),
– βελτιώνει τη λειτουργία του κυκλοφορικού και του λεμφικού συστήματος.

Υπέρυθρες IR

Τα σύγχρονα θερμαντικά σώματα παρέχουν όλο το φάσμα της υπέρυθρης ακτινοβολίας IR-A, IR-B και IR-C. Προσφέρουν επουλωτική θερμική ακτινοβολία απευθείας στα βαθιά υποδόρια στρώματα. Με αυτόν τον τρόπο, επιταχύνουν τη μεταβολική διαδικασία, διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνουν τη ροή του αίματος και οξυγονώνουν τους ιστούς.

 

Μέγιστη ακτινοβολία IR μέχρι και 450 nm

- καθαρισμός του σώματος από τις τοξίνες,
– θεραπεία τραυματισμών και ρευματισμών,
– απαλλαγή από εντάσεις στρες,
– μείωση του αισθήματος κόπωσης,
- καύση λίπους,
– σύσφιξη δέρματος.
 

Βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής ικανότητας

Συσκευή που χρησιμοποιεί μόνο αέρα και ηλεκτρισμό για να παράγει ένα ρεύμα καθαρού αέρα με χαμηλή περιεκτικότητα σε οξυγόνο. Συνδέστε το μηχάνημα σε μια αναπνευστική μάσκα για να ενεργοποιήσετε τις προπονήσεις σας σε ένα Bodyshape V2. Το μηχάνημα μπορεί να ρυθμιστεί από το επίπεδο της θάλασσας σε πάνω από 3000 μέτρα. Αυτό το σύστημα αντιπροσωπεύει την τελευταία πρόοδο στην ανάπτυξη της τεχνολογίας εκπαίδευσης. Μέσω αυτού, ο κλιματιζόμενος αέρας από τη γεννήτρια διοχετεύεται σε μια προπονητική μάσκα αναπνοής που καλύπτει τη μύτη και το στόμα του αθλητή. Μετατρέπει την προπόνηση στο Bodyshape V2 σε προπόνηση σε αλπικό περιβάλλον!
 
 

Αυξήστε την ταχύτητα και αντοχή

Η γεννήτρια λειτουργεί φυσικά με τα συστήματα του σώματός σας για να αυξήσει σημαντικά την πυκνότητα των ερυθρών αιμοσφαιρίων σας. Σε λίγες μόνο εβδομάδες, μπορεί να αυξήσει δραματικά την ταχύτητα και την αντοχή σας. Όταν το ανθρώπινο σώμα εκτίθεται σε αέρα χαμηλού οξυγόνου, ανταποκρίνεται δημιουργώντας νέα ερυθρά αιμοσφαίρια για να αυξήσει την παροχή οξυγόνου. Περισσότερα ερυθρά αιμοσφαίρια στο σώμα σας σημαίνει περισσότερο οξυγόνο στους μύες σας όταν το χρειάζεστε, με αποτέλεσμα αυξημένη ταχύτητα, αντοχή και δύναμη.
 
 
 

Οφέλη

  • Βελτιώνει την απόδοση αντοχής σε ποδηλάτες και δρομείς
  • Αυξάνει την ικανότητα βάδισης σε ασθενείς με τραυματισμό του νωτιαίου μυελού
  • Ενισχύει τη λειτουργία των πνευμόνων σε ασθματικούς αθλητές
  • Επιτρέπει τον εγκλιματισμό στο επίπεδο της θάλασσας

Σύγκριση μια προπόνηση 30 λεπτών

  • Bodyshape treadmill65%
  • Regular treadmill35%
65% περισσότερες θερμίδες κάηκαν
Καινοτόμος τεχνολογία γυμναστικής
για απώλεια βάρους
Ενώνοντας τα επιτεύγματά μας στην επιστήμη και τη μηχανική, δημιουργήσαμε ποιοτικά προϊόντα που ξεπερνούν τους ανταγωνιστές μας και επισκιάζουν τα οφέλη του παραδοσιακού εξοπλισμού γυμναστικής. Μέσω της προηγμένης τεχνολογίας συμπίεσης κενού και υπερύθρων, οι συσκευές μας ενεργοποιούν την ικανότητα του σώματός σας να στοχεύει και να καίει συγκεκριμένες περιοχές λίπους και κυτταρίτιδας, καθιστώντας πολύ πιο εύκολο για το σώμα σας να απαλλαγεί από το βαθιά αποθηκευμένο λίπος.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στη μηχανή Bodyshape έχει δοκιμαστεί και αποδειχθεί ότι λειτουργεί. Χάστε βάρος, εκατοστά και ταυτόχρονα αποκτήστε πιο λείο και σφριγηλό δέρμα σε λιγότερες από 10 συνεδρίες.
Multivision
που εμπλουτίζει
την προπόνησή σας
Αυτή η πρωτοποριακή λειτουργία εμπλουτίζει την προπόνηση με εικονική προβολή, συγχρονισμένη με την προπόνησή σας. Φανταστείτε να κάνετε ποδήλατο κατά μήκος της ακτής του Λος Άντζελες, στους δρόμους της Βενετίας, ανάμεσα στην άμμο της ερήμου ή στην ερημιά των δασών είναι μερικές μόνο από τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει η Multivision.