Εξαιρετική περιποίηση σώματος VA Endoactiv

Η θεραπεία VA Endoactiv αναγνωρίζεται ως μια εξαιρετική θεραπεία σώματος χάρη σε μια επαναστατική μέθοδο συμπίεσης μικροδονήσεων + τεχνολογία υπερύθρων που είναι σε θέση να εξαλείψει τις ατέλειες του σώματος και του προσώπου (καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, αναδόμηση λιπών και διόρθωση ατελειών του προσώπου).

Συμπίεση με μικροδόνηση

Το VA Endoactiv, μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο σύστημα μικροδονήσεων συμπίεσης, είναι μια διαδικασία που, με τη βοήθεια ενός κυλίνδρου που αποτελείται από 50 μπάλες σιλικόνης, δημιουργεί μηχανικούς κραδασμούς χαμηλής συχνότητας που δρουν στις κύριες αιτίες της κυτταρίτιδας: λεμφική στασιμότητα, συσσώρευση υγρών. , συσσώρευση λιποκυττάρων. Η θεραπεία ακολουθεί ειδικό πρωτόκολλο που αναπτύχθηκε από την Επιστημονική Επιτροπή και μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλο το σώμα, από τα πόδια μέχρι τον λαιμό, από το μέτωπο μέχρι την κοιλιά, τους γλουτούς και τα χέρια.

Η συσκευή είναι ιδανική για ανθρώπους που φροντίζουν τον εαυτό τους. Μειώνει την κυτταρίτιδα και τους λιπώδεις ιστούς επιδρά στην σύσφιξη του δέρματος, μείωση φλοιού πορτοκαλιού και στην εξάλειψη της χαλάρωσης του δέρματος.

Για αθλητές:
Εξάλειψη μυϊκών κραμπών και πόνου. Μείωση του μυϊκού πόνου κατά την εντατική προπόνηση των αθλητών.
Λείανση ρυτίδων:
Αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου και του σώματος, καταπολέμηση των συμπτωμάτων σημαδιών γήρανσης του δέρματος του προσώπου, του ντεκολτέ και του λαιμού, αύξηση της έντασης του δέρματος.

Χαλάρωση:
Εξάλειψη φλεβικής και λεμφικής στάσης των κάτω ή άνω άκρων μετά από μια εργάσιμη ημέρα, χαλάρωση, εξάλειψη του αισθήματος βάρους στους μύες και τα άκρα.
Εξομάλυνση ουλών:
Βελτιώνει την παροχή αίματος στον ιστό και διευκολύνει τη θρέψη του δέρματος. Εξάλειψη της κατάθλιψης και ισοπέδωση του χρώματος.

Αποδεδειγμένα, αξιόπιστα αποτελέσματα έχουν δείξει Πανεπιστήμια και ιατρικά ιδρύματα.


Αποτελέσματα: συσφίγγει και τονώνει τους μύες και τους ιστούς, καταπολεμά και λειαίνει την κυτταρίτιδα, λειαίνει το δέρμα και μειώνει τη φλούδα πορτοκαλιού, βελτιώνει τη λεμφική και φλεβική κυκλοφορία, εκτελεί σημαντική μηχανική λεμφική παροχέτευση ολόκληρου του σώματος, μειώνει τη μέση και περιφέρεια ισχίου, έχει εκπληκτική αντιγηραντική δράση σε πρόσωπο και λαιμό.

Πως λειτουργεί?

Η μηχανή εσωτερικού κυλίνδρου μπάλας είναι μια μη επεμβατική θεραπεία μηχανικής συμπίεσης μικροδόνηση και υπέρυθρη ακτινοβολία. Η αρχή είναι να δημιουργείται μικροδόνηση συμπίεσης με κύλιση της μπάλας σιλικόνης κατά μήκος της περιστροφής 360° του κυλίνδρου. Καθώς η μπάλα περιστρέφεται και ασκεί πίεση στο δέρμα, παράγει ένα φαινόμενο «συμπίεσης παλμών», το οποίο πραγματοποιεί την παλινδρομική κίνηση συνεχούς ώθησης, έλξης και ζύμωσης και ο ιστός θα υποστεί κάποια πίεση. Και η ανυψωτική δράση, δεν συμπιέζει ή βλάπτει το δέρμα, η αρχή της είναι να απελευθερώνει υπέρυθρες ακτίνες ενώ ασκείται πίεση στους ιστούς για να τεντώσει τα κύτταρα για να διεγείρει φυσικά και βαθιά τη δραστηριότητα των κυττάρων, τη ροή του αίματος και την οξυγόνωση και οι εναποθέσεις λίπους πιέζονται και έτσι χαλαρώνεται για τελική αποσύνθεση.

 
 
 

Οταν εφαρμόζεται στο σώμα

- Βελτιώστε τη λεμφική παροχέτευση και την κυκλοφορία
- Βαθιά αποτοξίνωση
- Ανακουφίζει από τη μυϊκή δυσκαμψία και τον πόνο,
- Αποσύνθεση υποδόριου λίπους
- Εξαλείψτε την κυτταρίτιδα
- Μειώστε την κυτταρίτιδα και διαμορφώστε τα περιγράμματα
- Μετά από μερικές διαδικασίες, το σώμα σας θα μειώσει αμέσως τον όγκο του κατά 1-2 μεγέθη

Οταν εφαρμόζεται στο πρόσωπο

-Βελτιώστε τον σχηματισμό των αιμοφόρων αγγείων
-Βελτιώστε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
-Αύξηση της παροχής οξυγόνου
-Χαλαρώστε και ρυθμίστε τους μύες
-Εμφανίζεται η μείωση των ρυτίδων έκφρασης
-Μειώνει το πρήξιμο
-Καταπολεμά τη χαλάρωση των ιστών

Δώστε αξιόλογα αποτελέσματα

Η συμπιεστική μας μέθοδος Micro vibration λειτουργεί απαλά στον ιστό για να τονώνει και να σφίγγει.

Μη χειρουργική αντιμετώπιση των λιπωδών επιθέσεων

Η θεραπεία μας μπορεί να προσαρμοστεί για να καταπολεμήσει τις λιπώδεις εναποθέσεις σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιοχές (χέρια, πλάτη, μέση, κοιλιά, μηροί και γλουτοί). Αφήνοντας το σώμα σας λείο, καλλίγραμμο και σμιλεμένο από πάνω προς τα κάτω.

Πέντε συνεργιστικές δράσεις, λειτουργεί με ακρίβεια στην κυτταρίτιδα

Μειώνει το περιβόητο αποτέλεσμα φλοιού πορτοκαλιού βελτιώνοντας την κυκλοφορία και καταπραΰνοντας τους ιστούς των προβληματικών περιοχών.

Γρήγορο και αποτελεσματικό

Συμπιεστική Micro Vibration Therapy, χάρη στην επανενεργοποιεί την κυκλοφορία και τονώνει το λεμφικό σύστημα.

Πρωτοποριακή συμπιεστική μικροδονητική θεραπεία

Η πιο πρόσφατη θεραπεία για ολόκληρο το σώμα στην αγορά που σας επιτρέπει να στοχεύσετε τις βασικές περιοχές του σώματός σας που σας προκαλούν κάλυψη! Οι θεραπείες μας είναι αποτελεσματικές σε ολόκληρο το σώμα και αντιμετωπίζουν τα πάντα, από την κυτταρίτιδα μέχρι τη γλυπτική.