CryoSauna

Η καλύτερη και πιο σύγχρονα σχεδιασμένη Cryosauna στην τρέχουσα παγκόσμια αγορά!Το Activ Cryo εκθέτει τους πελάτες σε εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία 120-180 βαθμούς Κελσίου για λίγα λεπτά. Χρησιμοποιεί τη μέθοδο κρυοθεραπείας σε ολόκληρο το σώμα με την τεχνολογία cryo υγρού αζώτου. Η μέθοδος κρυοθεραπείας τώρα πια εφαρμόζεται σε κέντρα ευεξίας, spa και ινστιτούτα απώλειας βάρους.

Σε τι ωφελεί

Τα οφέλη της κρυοθεραπείας για τον οργανισμό μας είναι πολλαπλά και έχουν να κάνουν τόσο με τη σωματική όσο και με την ψυχική μας υγεία. Εφαρμόζοντας ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες για μικρό χρονικό διάστημα, μπορούμε να αφυπνίσουμε τους μηχανισμούς αυτόθεραπείας του οργανισμού μας διεγείροντας τις φυσικές αντιδράσεις του σώματος. Οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες έχουν θετικά αποτελέσματα σε 3 στάδια: το νευρικό και κυκλοφορικό σύστημα και τους μεσημβρινούς, καθιστώντας την μία εξαιρετική μέθοδο ολιστικής προσέγγισης. Παγώνοντας την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος από 1 ως 3 λεπτά, επιτυγχάνουμε την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, την αύξηση του μεταβολικού μας ρυθμού, τη μείωση του άγχους και της κούρασης, με άμεση συνέπεια τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. Η κρυοθεραπεία θεωρείται ασφαλής ενεργοποιώντας όλες τις φυσικές άμυνες του οργανισμού μας.

activcryo-cryosauna-vacu-activ

Τα Χαρακτηριστικά της Active Cryo Κρυοσάουνας:

 • μοντέρνος σχεδιασμός από ένα διάσημο στούντιο σχεδιασμού στο Χόλιγουντ
 • χαμηλή δαπάνη αζώτου λόγο της πρωτοποριακής τεχνολογίας
 • χαμηλή ηλεκτρική κατανάλωση, τεχνολογία LED
 • ανοιγόμενη πόρτα στυλ αεροσκάφους
 • καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφαλείας
 • μπλε φωτισμός μέσα στο θάλαμο κρυοθεραπείας
 • φώτα που αναβοσβήνουν στο σώμα της μηχανής κρυοθεραπείας
 • δύο έγχρωμες οθόνες αφής
 • αυτόματη ανύψωση έως 150 kg
 • εργονομικό σώμα του εξοπλισμού με πολύ χώρο στο εσωτερικό του θαλάμου
 • εκδόσεις με ενσωματωμένο δοχείο αζώτου και σύνδεση με μεγάλη εξωτερική δεξαμενή αζώτου

Aπώλεια βάρους και Mείωση της κυτταρίτιδας

Ο συνδυασμός «Cold-Hot» θεραπειών έχει καλύτερα αποτελέσματα και αυξημενη τάση ευεξίας. Συνδυάστε την θεραπεία της Cryo κάψουλας με εξοπλισμό, όπως το Bodyshape, InfraShape Horizontal ή θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος σε Cedar SPA βαρέλι με υπέρυθρη θερμότητα για απίστευτα αποτελέσματα, αυξάνοντας την απώλεια βάρους και τη μείωση της κυτταρίτιδας.

Η κάψουλα κρυοθεραπείας μας είναι μια συσκευή σε ηγετική θέση παγκοσμίως. Η πιο σύγχρονη και καινοτόμα ιδέα για την ασφαλή, αποτελεσματική και προσιτή διαθέσιμη θεραπεία για δημόσια χρήση σε οποιοδήποτε κέντρο ευεξίας, spa ή ινστιτούτο απώλειας βάρους. Καλέστε το τμήμα πωλήσεων και ζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μελλοντικά οφέλη εγκατάστασης στην επιχείρηση σας μιας Active Cryo κάψουλας.

Ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μηχανημάτων κρυοθεραπείας προσφέρουμε λογικές τιμές για την καλύτερα εξοπλισμένη καμπίνα κρυοθεραπείας.

cryosauna_s01_01_.RGB_color

Αναλυτικότερα, τα Οφέλη της Κρυοθεραπείας

Videos

Φλεγμονή είναι το σύνολο ​​των τοπικών​ και συστηματικών μηχανισμών που ενεργοποιεί ο οργανισμός αντιδραστικά μετά από την επίδραση σε αυτόν διαφόρων βλαπτικών παραγόντων. Οι φλεγμονές διακρίνονται σ​​ε οξείες (διάρκειας λίγων ημερών) και σε χρόνιες (μεγαλύτερης διάρκειας). ​​Φλεγμονή μπορεί να έχουμε σε διάφορα μέρη του σώματος μας και οφείλεται σε διάφορες αιτίες.

Κλινικά συμπτώματα Τοπικής Φλεγμονής
 1. Ερυθρότητα (υπεραιμία)
 2. Θερμότητα (υπερθερμία)
 3. Οίδημα (πρήξιμο)
 4. Πόνος (άλγος)
 5. Λειτουργικές διαταραχές των ιστών
Κλινικά συμπτώματα Συστηματικής Φλεγμονής
 1. Πυρετός
 2. Ταχυσφυγμία
 3. Ταχύπνοια
 4. Διατάραξη της ισορροπίας νερού και ηλεκτρολυτών
 5. Δημιουργία μικρών όγκων στη περιοχή του στόματος

Η ρευματοειδής αρθρίτιδα είναι μια χρόνια φλεγμονώδης, αυτοάνοση και εξελικτική νόσος, που προσβάλλει κατ’ εξοχήν τις αρθρώσεις, αλλά όχι σπάνια και διάφορα άλλα όργανα. Είναι το συχνότερο φλεγμονώδες ρευματικό νόσημα. Προσβάλλει συνήθως άτομα ηλικίας 35-55 ετών.

Το ανοσοποιητικό σύστημα ενός οργανισμού είναι σύστημα οργάνων και βιολογικών μηχανισμών υπεύθυνο για την άμυνά του. Αποτελείται από πολλά διαφορετικά όργανα και ιστούς. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι ο μυελός των οστών και ο θύμος αδένας. Σε αυτά δημιουργούνται και αναπτύσσονται τα ειδικά κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Το ανοσοποιητικό είναι ένα από τα σημαντικότερα συστήματα του οργανισμού που καθορίζει την ανθρώπινη υγεία Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι αδύνατο, τότε γινόμαστε πιο ευάλωτοι σε κρυολογήματα, γρίπη και άλλες, πιο σοβαρές καταστάσεις.

Η κυτταρίτιδα είναι μια πολύ συχνή τοπογραφική τροποποίηση κατά την οποία το δέρμα παίρνει μια όψη “φλούδας πορτοκαλιού” ή αλλιώς “εμφάνιση στρώματος.” Στη συγκεκριμένη κατάσταση, συμβαίνουν μετατροπές στους λιπώδεις ιστούς και επίσης στο μικρο κυκλοφορικό που προέρχονται από το αίμα και το λεμφικό σύστημα κάτι που οδηγεί στην σκλήρυνση των ινών του συνδετικού ιστού. Θεωρείται ότι είναι ένα μη φλεγμονώδες, εκφυλιστικό φαινόμενο που προκαλεί αλλοιώσεις στην υποδερμίδα δημιουργώντας ανώμαλους κυματισμούς στην επιδερμίδα και στις υπερκείμενες επηρεαζόμενες περιοχές.

​ ​Η κυτταρίτιδα είναι το αποτέλεσμα από διάφορες περίπλοκες καταστάσεις που περιλαμβάνουν την επιδερμίδα, το δέρμα, καθώς και τα υποδόρια κύτταρα​.

Τι είναι η ψωρίαση;
Η ψωρίαση είναι μια χρόνια φλεγμονώδης δερματοπάθεια με ανοσολογικό υπόστρωμα, που προσβάλλει περίπου το 1-3 % του πληθυσμού παγκοσμίως. Η ψωρίαση δεν είναι μεταδοτική.