Bodyshape

Μια νέα και μοναδική συσκευή εξάλειψης της κυτταρίτιδας και της απώλειας βάρους

Το Bodyshape είναι μια νέα και μοναδική συσκευή για την απώλεια βάρους σε διάδρομο ή ποδήλατο, χρησιμοποιώντας όλα τα οφέλη του κενού αέρα υποπίεση, σε συνδυασμό με υπέρυθρες ακτίνες θερμότητας IR. Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες αρχάριων και προχωρημένων χρηστών.

Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού και της υλοποίησης του σχήματος του, η VacuActiv επικεντρώθηκε στις απαιτήσεις που τίθενται από τους πελάτες. Από την αρχή, η πρόθεσή μας ήταν να δημιουργήσουμε μια συσκευή που να ανταποκρίνεται στις πιο βασικές ανάγκες: τη λειτουργικότητα, τα αποτελέσματα, την ευκολία χρήσης και το μοντέρνο σχεδιασμό.

Λειτουργικότητα

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στο Bodyshape βρίσκονται στην αγορά για πολλά χρόνια, έτσι έχουν εξεταστεί για τις επιπτώσεις των πράξεών τους. Παρατηρήσεις στις επιπτώσεις τους στον ανθρώπινο οργανισμό μας επέτρεψε να αναπτύξουμε μια μέθοδο συνδυασμού διαφόρων στοιχείων σε μία μόνο συσκευή, ώστε να εντείνουν τα αποτελέσματά τους.

Αποτελέσματα

Ακόμη προσπαθείτε να επιτύχεται το τέλειο μέγεθος σώματος; Η διατροφή σας δεν λειτουργεί; Από τώρα και στο εξής δεν έχετε να ανησυχείτε. Το Bodyshape θα σας επιτρέψει να κάψετε μέχρι και 5.000 θερμίδες σε μία συνεδρία. Όλες οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται είναι για την αύξηση της ζήτησης των μυών για ενέργεια η οποία προκύπτει από την καύση του λίπους. Με το Bodyshape θα χάσετε το περιττό βάρος, χωρίς την ανάγκη κάποιας ειδικής διατροφής.

Ευκολία στη χρήση

Η λειτουργία του Body Shape είναι απλοποιημένη και με έξυπνο μενού. Δεν απαιτείται για την εξυπηρέτηση του εξειδικευμένο προσωπικό.

Μοντέρνος σχεδιασμός

Τα πολλά χρόνια εμπειρίας μας στο σχεδιασμό κάψουλων για την απώλεια βάρους μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν με μια φουτουριστική εμφάνιση και είναι σε θέση να προσελκύσει την προσοχή του κάθε πελάτη. Πρόσθετα κινούμενα μέρη που ενεργούν σε μια αισθητική και το χαρακτηριστικό σχήμα του σώματος από άλλα μοντέλα στην αγορά.

Χαρακτηριστικά κάψουλας Bodyshape 10 in1

1Υπέρυθρες

Υπέρυθρες ακτίνες θερμαίνουν το σώμα σας και διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία. Το αποτέλεσμα αυτού είναι να αυξήσει τη ροή του αίματος με περισσότερο οξυγόνο και την παροχή αίματος στους ιστούς με αποτέλεσμα το κοκκίνισμα του δέρματος, πράγμα που σημαίνει ότι το πλούσιο σε οξυγόνο αίμα έχει φτάσει σε σημεία, τα οποία συχνά μπορεί να μην έχουν επαρκείς ποσότητες.

Αυτή η διαδικασία αφαιρεί από το σώμα μεγάλες ποσότητες τοξινών που παραμένουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Κατά τη διάρκεια της άσκησης καθαρίζει το δέρμα και τον υποδόριο ιστό από περιττές τοξίνες, με αποτέλεσμα ένα σταθερό και υγιές δέρμα.

2Κενό Αέρα
Το μυστικό για την αποτελεσματική λειτουργία της θεραπείας εφαρμόζεται μέσω ενός κενού αέρα που αυξάνει την καύση του λίπους. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, το κενό βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό σε περιοχές όπου συσσωρεύονται μεγαλύτερες ποσότητες λίπους όπως τους μηρούς, τους γλουτούς, τη μέση και την κοιλιά. Με το εφαρμοζόμενο κενό θα βελτιωθεί και η λεμφική κυκλοφορία που είναι υπεύθυνη για την απομάκρυνση των περίσσειων υγρών και αποβλήτων. Το αποτέλεσμα είναι η εξομάλυνση του δέρματος, ώστε να βελτιώσει τη σφριγηλότητα και τη μείωση των περιττών εκατοστών.
3LED Αιμαγγειώματα - Κολλαγόνο
Η γήρανση του δέρματος είναι ένα καλλυντικό ελάττωμα, το οποίο οδηγεί σε ανεπιθύμητη εμφάνιση (ρυτίδων, διαταραχών μελάγχρωσης) και καθιστά δύσκολη την διατήρηση ενός βέλτιστου επιπέδου ενυδάτωσης. Η λύση στα προβλήματα που προκύπτουν από τη φωτογήρανση είναι θεραπείες για αιμαγγειώματα ή LED θεραπεία. Επιλεκτικά εφαρμόζει ένα επιλεγμένο μήκος κύματος και η κατάλληλη δόση του φωτός χρησιμοποιείται για να «αναζωογόνηση» της γήρανσης του δέρματος, για την πρόληψη της εξέλιξης της διαδικασίας της γήρανσης. Αυτό το είδος της μη επεμβατικής, ασφαλής μεθόδου, επιτρέπει ακόμη και ταυτόχρονη εφαρμογή του φωτός με θεραπευτικό μήκος κύματος 630 nm. Θεραπείες με ομοιόμορφη ακτινοβόληση μεγάλων περιοχών για όλη την επιφάνεια του σώματος. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει σημαντικές επιδράσεις των καλλυντικών διαδικασιών που εκτελούνται:
 • αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος
 • εξαφάνιση των λεκέδων και δυσχρωμιών
 • ανακούφιση από την κεράτωση
 • καλύτερη ενυδάτωση του δέρματος
Τα αποτελέσματα είναι η βελτίωση της προσφοράς αίματος και την οξυγόνωση του δέρματος, αύξηση του κολλαγόνου και ελαστικές ίνες, καλύτερη απορρόφηση και διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος.
4Αρωματοθεραπεία
Η αρωματοθεραπεία μειώνει την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα, επιταχύνει τη βιολογική ανάπλαση των μυών.Τα έλαια έχουν διαφορετικές θεραπευτικές ιδιότητες. Μπορούν να ενεργούν ως αντισηπτικό, συμβάλλουν στην καταπολέμηση των ιογενών και μυκητιακών λοιμώξεων, μερικά από αυτά εμφανίζουν αντι-φλεγμονώδη και αναλγητικά αποτελέσματα, διεγείρουν την κυκλοφορία και την οξυγόνωση του αίματος. Τα αιθέρια έλαια έχουν ιδιαίτερη εφαρμογή στα καλλυντικά. Τονώνουν τον κυτταρικό μεταβολισμό και τη βελτίωση της υφής του δέρματος. Ο αναζωογονητικός τους χαρακτήρας έγκειται στην επιτάχυνση της αναγεννητικής διαδικασίας. Η επίδραση των αιθέριων ελαίων για την ψυχή είναι επίσης ποικίλα τα οποία είναι: ενεργά, χαλαρωτικά ή διεγερτικά.
5Χρωματοθεραπεία

Η χρωματοθεραπεία βοηθά στη μείωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει κάθε ανθρώπινο σώμα:

 • 1. Έλλειψη της ενέργειας
 • 2. Μειωμένη ανοσία
 • 3. Αδιαθεσία ψυχική
 • 4. Κακό μεταβολισμό

Για αυτές τις ασθένειες μπορεί να επηρεάσει με την τόνωση δικτυακών τόπων οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την ορθή λειτουργία του σώματος, όπως τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα), τους δρόμους και τα σημεία ενέργειας (μεσημβρινοί).

6Ιονισμός του Αέρα
Με αρνητικό ιονισμό μπορείτε να ξεχάσετε την συνεχή κόπωση, την υπνηλία και το αίσθημα κακουχίας. Τα αρνητικά ιόντα επηρεάζουν επίσης θετικά την απόδοση των ψυχοσωματικών συνεπειών του οργανισμού μας. Επιπλέον ο ιονισμός συμπληρώνει αποτελεσματικά στον αέρα των αρνητικών ιόντων υγείας που προκαλεί τη μείωση και το κλείσιμο των ιδρωτοποιών αδένων του δέρματος.
7Οζονοθεραπεία
Η οζονοθεραπεία έχει ισχυρή οξειδωτική και απολυμαντική ιδιότητα, αιτία του όζοντος που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο για την καταπολέμηση των βακτηριδίων και άλλων μικροοργανισμών. Το όζον είναι επίσης ένας μεγάλος καρδιακός διεγέρτης και συνιστάται στη θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων. Αναζωογονεί και τονώνει τις οργανικές λειτουργίες.
8Ηλεκτροδιέγερση
Αυτή είναι μια πολύ αποτελεσματική θεραπευτική αγωγή που κινεί τα μόρια μέσω της χρήσης των ηλεκτρικών ρευμάτων. Ειδικά ηλεκτρόδια μέρος του σώματος πάνω από το οποίο θέλουμε να δουλέψουμε, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε απαραίτητες ουσίες στο προβληματικό μέρος, από τη λήψη τους από εκείνες όπου υπάρχουν σε περίσσεια. Η ηλεκτροφόρηση εμπλέκεται στην κυτταρική ανταλλαγή, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο η μικροκυκλοφορία (βελτιωμένη μεταφορά θρεπτικών ουσιών και οξυγόνου).
9Ψεκασμός Ομίχλης
Συσκευή σπρέι με ειδικά προετοιμασμένο σκεύασμα με βάση το φυσικό αποσταγμένο νερό. Τα ακροφύσια ελέγχονται από ένα ειδικό πρόγραμμα με ρυθμιζόμενο διάστημα λειτουργίας τους. Το αποτέλεσμα είναι μια λεπτή και δροσερή ομίχλη.
10Λεμφικό
Προορίζεται να βελτιώσει τη ροή της λέμφου στο λεμφικό σύστημα. Είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για τη θεραπεία του οιδήματος. Λεμφική παροχέτευση βελτιώνει τη μεταφορά των μεταλλικών αλάτων και νερού και υποστηρίζει τις ανοσολογικές διεργασίες.
sigkrisi-texnologias-vacuactiv-me-antagonismou
kapsimo-thermidon

30 λεπτά Προπόνηση

Κάψιμο 5000 Θερμίδες
smileysi-somatos

Σμίλευση Σώματος

Μείωση της εικόνας του «φλοιού πορτοκαλιού»
toxins

Αποτοξίνωση

Απομάκρυνση τοξίνων του οργανισμού.

Videos

tips

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 30 λεπτά και χωρίζεται σε 3 στάδια:

 • I. στάδιο - το σώμα χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον, το οποίο είναι ο λόγος για τα πρώτα 3-4 λεπτά που το κενό να είναι με λίγα mbar.
 • II. στάδιο - άσκηση 20 λεπτά
 • III. στάδιο - η εκ νέου μετάβαση σε φυσιολογικές συνθήκες, μειώνοντας το κενό στην αρχική θέση και μετά από 2 λεπτά, τερματίζοντας τη θεραπεία.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, θα πρέπει:

Πίνετε νερό τακτικά - κατά το χρόνο της συνεδρίας ο οργανισμός χρειάζεται περίπου 0,5 λίτρα νερού. Ο στόχος της άσκησης δεν είναι να αφυδατώσει το σώμα, αλλά να του παρέχει τα απαραίτητα κίνητρα για να κάψει αποτελεσματικά το λίπος. Κρατήστε το ρυθμό της άσκησης, έτσι ώστε ο γυμναστικός παλμός να είναι στο εύρος των 120-140 παλμούς ανά λεπτό. Προκειμένου να διατηρηθεί η καλή λειτουργία του λεμφικού συστήματος κατά τη διάρκεια της θεραπείας δεν θα πρέπει να φοράτε στενό κολάν-παντελόνι.

multivision-vacuactiv-banner
bodyShape_001 (1)