Μη επεμβατική μέθοδος θεραπείας με κυλίνδρους κενού

Το αδυνάτισμα με κυλίνδρους κενού χρησιμοποιεί την αρχή αναρρόφησης κενού και τον μοναδικό κύλινδρο για να ανυψώσει το δέρμα μαζί με τον υποδόριο ιστό και, στη συνέχεια, οι κύλινδροι αναρρόφησης κενού κυλούν προς τα εμπρός και προς τα πίσω για να κάνουν βαθύ και κυματιστό μασάζ στο σώμα και να κάνουν αερόβια άσκηση καθώς απορροφούν , τσίμπημα και κύλιση για το δέρμα και τον λιπώδη ιστό για να ενισχύσει τη λειτουργία αποτοξίνωσης της λέμφου και την κυκλοφορία του αίματος 4 φορές πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως, εν τω μεταξύ, το βαθύ μασάζ μπορεί να μετατρέψει το λίπος σε λιπαρά οξέα και να αποστραγγίσει από το σώμα μέσω της κυκλοφορίας της λέμφου. καταναλώστε λίπος αποτελεσματικά για να αδυνατίσετε το σώμα. Επιταχύνετε το μεταβολισμό του δέρματος για να ενισχύσετε την ικανότητα αναπαραγωγής της πρωτεΐνης κολλαγόνου και του ελαστικού ιστού των ινών, κάνοντας το δέρμα να γίνεται καλύτερο.

Πώς λειτουργεί το endermomassage;

Το Vacuuming skin-fold διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία, αυξάνει τον μεταβολισμό ή τον ρυθμό απομάκρυνσης των τοξινών από το κύτταρο. Η λέμφος παροχετεύεται μέσω της κίνησης του κυλίνδρου της κεφαλής της θεραπείας.

Τα διπολικά ραδιοκύματα δρα απευθείας στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό. Ο ιστός θερμαίνεται στους 60 βαθμούς Κελσίου, συστέλλοντας τις ίνες κολλαγόνου. Το δέρμα γίνεται πιο ανθεκτικό και σίγουρα πιο παχύ.

Οφέλη μασάζ με ρολό κενού Activ Endermology Solo

- Προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
- Καταπολεμά την υπερβολική κατακράτηση νερού
- Βοηθά στο ξεθώριασμα των ουλών, των ραγάδων και της φλούδας πορτοκαλιού
- Βοηθά στη Μείωση & Πρόληψη της Κυτταρίτιδας
- Βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος
- Εξαλείφει τις Τοξίνες
- Προκαλεί τη Διέγερση της ροής του αίματος και της λεμφικής οδού
- Τονώνει και ανανεώνει το σχήμα του σώματος

- Οφέλη απώλειας βάρους
- Χωρίς ενέσεις, αναισθησία
- Το μασάζ μπορεί να ανακουφίσει το άγχος και την ένταση και να βελτιώσει την κυκλοφορία
- Δίνει σφιχτή, τονισμένη εμφάνιση, βελτιώνει τη ροή του αίματος
- Χωρίς περίοδο αποκατάστασης
- Ανώδυνο
- Ορατά αποτελέσματα μετά από 8-10 συνεδρίες (τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν)

Στόχος

- χαλάρωση
- κυτταρίτιδα
- σύσφιξη
- ευεξία

Περιοχή

- Γάμπες
- μηρούς και γλουτούς
- πλάτη
- ψωμάκια
- κοιλιά

Δυνατότητα Παραμετροποίησης

- χρόνος
- υπό πίεση
- συχνότητα
- τρόπος
- ένταση ραδιοσυχνοτήτων

 

Οφέλη της σύγχρονης, μη επεμβατικής τεχνικής

Ένα πλεονέκτημα του μασάζ με κυλίνδρους κενού είναι μια μη χειρουργική θεραπεία όπως ονομάζεται μια μη επεμβατική μέθοδος λιποαναρρόφησης. Η θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας δεν είναι το μόνο όφελος που μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση της μηχανής μασάζ με ρολό κενού Activ Endermology. Η συνεδρία Activ Endermology μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανακούφιση των μικρών μυών, στη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου στην υπό θεραπεία περιοχή.

Αυτή η σύγχρονη τεχνική επιτρέπει τη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας ενεργοποιώντας τις φυσικές διαδικασίες αποστράγγισης του λιπώδους ιστού. Χρησιμοποιώντας το κεφάλι εξοπλισμένο με ανεξάρτητα και μηχανοκίνητα ρολά, το δέρμα βρίσκει την ομαλή και ευέλικτη όψη του. Το μασάζ με κενό ρολό Activ Endermology είναι μια μη επεμβατική θεραπεία για τη θεραπεία των τσέπες του τοπικού λίπους και τη διαμόρφωση του σώματος.

Super RF Fat Dissolve Slimming

Η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων προωθεί σε μεγάλο βαθμό τη διάλυση λίπους, κάνει τα λιποκύτταρα να επιλύονται και να εγχέεται υγρό στο σύστημα εκτροπής της λέμφου. Τα λιποκύτταρα κυρίως αναλύονται σε 3 χημικές ενώσεις: νερό, γλυκερίνη, λιπαρό οξύ. Το νερό και η γλυκερίνη εισέρχονται στο λεμφικό σύστημα και αποβάλλουν το σώμα έξω με τα ούρα μαζί. Τα λιπαρά οξέα επιταχύνουν τον μεταβολισμό με τη θέρμανση ραδιοσυχνοτήτων, απορροφώνται από το συκώτι και μετατρέπονται σε ενέργεια. Το RF μπορεί να επιλύσει γρήγορα και αποτελεσματικά τις ίνες κολλαγόνου, να διαχωρίσει τη δομή του ιστού κολλαγόνου. Κατά τη διάρκεια της φυσικής διαδικασίας επούλωσης, κινητοποιεί τους ινοβλάστες ινών κολλαγόνου, τον κάνει να δημιουργεί ενεργά νέες ίνες κολλαγόνου. Το δέρμα του νεογέννητου κολλαγόνου ανασυγκροτείται.

Πώς η τεχνολογία μείωσης της κυτταρίτιδας λειτουργεί;

Η κυτταρίτιδα είναι η έκφραση που χρησιμοποιείται για να περιγράψει θύλακες λίπους που παγιδεύονται και προκαλούν λακκάκια στο δέρμα. Αυτό το λακκάκι είναι ακανόνιστο και αποσπασματικό και έχει ταυτιστεί με τη φλούδα πορτοκαλιού. Το 90% των γυναικών μετά την εφηβεία εμφανίζουν κυτταρίτιδα κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Οι μηροί, οι γλουτοί και η κοιλιά είναι οι πιο συχνές περιοχές όπου μια γυναίκα εμφανίζει κυτταρίτιδα. Αν και συχνά συγχέεται με την παχυσαρκία, η κυτταρίτιδα στην πραγματικότητα δεν σχετίζεται με την παχυσαρκία γιατί μπορεί να εμφανιστεί και σε αδύνατες αδύνατες γυναίκες. Η κυτταρίτιδα τείνει να αναπτύσσεται στα στρώματα του υποδόριου λίπους. Αυτό το στρώμα λίπους είναι μοναδικό στη δομή του σε σύγκριση με τα άλλα στρώματα επειδή τα λιπαρά του μέρη είναι δομημένα σε συγκεκριμένους θαλάμους από κλώνους συνδεδεμένου ιστού γύρω του.

Οι ορμόνες βοηθούν επίσης στην αποθήκευση λίπους μαζί με τον μεταβολισμό του σώματος στο στρώμα του υποδόριου λίπους. Η κυτταρίτιδα εντοπίζεται ως επί το πλείστον στις γυναίκες κατά τη διάρκεια των ορμονικών τους αλλαγών όπως η εφηβεία, η εγκυμοσύνη και η εμμηνόπαυση, καθώς και κατά τη λήψη αντισυλληπτικών χαπιών. Ο κύλινδρος κενού βοηθά στην εξάλειψη των μεταβολικών τοξινών που προκαλούνται από την έντονη προσπάθεια για την πρόληψη καθυστερημένης εμφάνισης μυϊκού πόνου. Μαλακώνοντας τους μυϊκούς ιστούς οι κύλινδροι αυξάνουν τη ρευστότητα και την ακρίβεια της κίνησης.

Προωθεί την απώλεια βάρους και τόνωση ολόκληρου του σώματος

Η θεραπεία με κυλίνδρους κενού προάγει την απώλεια βάρους και την τόνωση ολόκληρου του σώματος διεγείροντας στοχευμένες περιοχές και εκτελώντας τις κατά μήκος των λεμφικών γραμμών. Αυτές οι ειδικές περιοχές παρέχουν στο κυκλοφορικό σας σύστημα την ενέργεια που απαιτείται για τον μεταβολισμό του σωματικού λίπους, συμπεριλαμβανομένου του λίπους στις προβληματικές περιοχές σας και του λίπους γύρω από τα εσωτερικά σας όργανα. Μια πιο αποτελεσματική κυκλοφορία μπορεί να διευκολύνει την απομάκρυνση των τοξινών και της περίσσειας νερού που προκαλούν ή αυξάνουν τα προβλήματα βάρους σας. Η αναρρόφηση που δημιουργείται βοηθά να φτάσει το λίπος που βρίσκεται στο βαθύτερο επίπεδο και να το διαχωρίσει από τις ίνες.

Μπορεί η θεραπεία να είναι επικίνδυνη;

Δεδομένου ότι το μασάζ με κυλίνδρους κενού είναι μια μη επεμβατική θεραπεία, οι παρενέργειες που σχετίζονται με τη διαδικασία είναι σχετικά μικρές. Οι ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν ελαφρούς μώλωπες και σπασμένα τριχοειδή αγγεία στο σημείο της θεραπείας, αλλά το μασάζ με κύλινδρο κενού με σωστά προσαρμοσμένο επίπεδο αναρρόφησης είναι ανώδυνο και δεν αφήνει μώλωπες στο δέρμα.

Συνιστώμενη διάρκεια και συχνότητα θεραπειών

Ο κατασκευαστής συνιστά θεραπεία τουλάχιστον 10-15 θεραπειών των 30-45 λεπτών η καθεμία με 3 θεραπείες κάθε εβδομάδα. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, συνιστάται η διεξαγωγή συνεδριών συντήρησης κάθε 3-4 εβδομάδες για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων.

Ο πρώτος μήνας της θεραπείας είναι πολύ σημαντικός καθώς θα στείλει σήματα για την αφύπνιση των κυττάρων. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να ακολουθείτε τη συνταγή θεραπείας. Σημειώστε ότι αυτή η θεραπεία είναι πάντα πιο αποτελεσματική όταν συνοδεύεται από καλή υγιεινή της ζωής, υγιεινές διατροφικές συνήθειες και σωματική δραστηριότητα.