Εξαιρετική περιποίηση σώματος VA Endoactiv

Η θεραπεία VA Endoactiv αναγνωρίζεται ως μια εξαιρετική θεραπεία σώματος χάρη σε μια επαναστατική μέθοδο συμπίεσης μικροδονήσεων + τεχνολογία υπερύθρων που είναι σε θέση να εξαλείψει τις ατέλειες του σώματος και του προσώπου (καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, αναδόμηση λιπών και διόρθωση ατελειών του προσώπου).

Συμπίεση με μικροδόνηση

Το VA Endoactiv, μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο σύστημα μικροδονήσεων συμπίεσης, είναι μια διαδικασία που, με τη βοήθεια ενός κυλίνδρου που αποτελείται από 50 μπάλες σιλικόνης, δημιουργεί μηχανικούς κραδασμούς χαμηλής συχνότητας που δρουν στις κύριες αιτίες της κυτταρίτιδας: λεμφική στασιμότητα, συσσώρευση υγρών. , συσσώρευση λιποκυττάρων. Η θεραπεία ακολουθεί ειδικό πρωτόκολλο που αναπτύχθηκε από την Επιστημονική Επιτροπή και μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλο το σώμα, από τα πόδια μέχρι τον λαιμό, από το μέτωπο μέχρι την κοιλιά, τους γλουτούς και τα χέρια.

Η συσκευή είναι ιδανική για ανθρώπους που φροντίζουν τον εαυτό τους

Για όσους φροντίζουν τον εαυτό τους

Μείωση κυτταρίτιδας και λιπώδους ιστού, επίδραση σύσφιξης δέρματος, μείωση φλοιού πορτοκαλιού, εξάλειψη της χαλάρωσης του δέρματος

Για αθλητές

Εξάλειψη μυϊκών κράμπων και πόνου. Μείωση του μυϊκού πόνου κατά την εντατική προπόνηση των αθλητών.

Λείανση ρυτίδων

Αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου και του σώματος, καταπολέμηση των συμπτωμάτων σημαδιών γήρανσης του δέρματος του προσώπου, του ντεκολτέ και του λαιμού, αύξηση της έντασης του δέρματος

Χαλάρωση

Εξάλειψη φλεβικής και λεμφικής στάσης των κάτω ή άνω άκρων μετά από μια εργάσιμη ημέρα, χαλάρωση, εξάλειψη του αισθήματος βάρους στους μύες και τα άκρα.

Εξομάλυνση ουλών

Βελτιώνει την παροχή αίματος στον ιστό και διευκολύνει τη θρέψη του δέρματος. Εξάλειψη της κατάθλιψης και ισοπέδωση του χρώματος

Αποδεδειγμένα, εξαιρετικά αποτελέσματα

Πανεπιστήμια και ιατρικά ιδρύματα έχουν δείξει εξαιρετικά και αξιόπιστα αποτελέσματα: συσφίγγει και τονώνει τους μύες και τους ιστούς, καταπολεμά και λειαίνει την κυτταρίτιδα, λειαίνει το δέρμα και μειώνει τη φλούδα πορτοκαλιού, βελτιώνει τη λεμφική και φλεβική κυκλοφορία, εκτελεί σημαντική μηχανική λεμφική παροχέτευση ολόκληρου του σώματος, μειώνει τη μέση και περιφέρεια ισχίου, έχει εκπληκτική αντιγηραντική δράση σε πρόσωπο και λαιμό.

Πως δουλεύει?

Η μηχανή εσωτερικού κυλίνδρου μπάλας είναι μια μη επεμβατική θεραπεία μηχανικής συμπίεσης μικροδόνηση + υπέρυθρη ακτινοβολία. Η αρχή είναι να δημιουργείται μικροδόνηση συμπίεσης με κύλιση της μπάλας σιλικόνης κατά μήκος της περιστροφής 360° του κυλίνδρου. Καθώς η μπάλα περιστρέφεται και ασκεί πίεση στο δέρμα, παράγει ένα φαινόμενο «συμπίεσης παλμών», το οποίο πραγματοποιεί την παλινδρομική κίνηση συνεχούς ώθησης, έλξης και ζύμωσης και ο ιστός θα υποστεί κάποια πίεση. Και η ανυψωτική δράση, δεν συμπιέζει ή βλάπτει το δέρμα, η αρχή της είναι να απελευθερώνει υπέρυθρες ακτίνες ενώ ασκείται πίεση στους ιστούς για να τεντώσει τα κύτταρα για να διεγείρει φυσικά και βαθιά τη δραστηριότητα των κυττάρων, τη ροή του αίματος και την οξυγόνωση και οι εναποθέσεις λίπους πιέζονται και έτσι χαλαρώνεται για τελική αποσύνθεση.

Μοντελοποίηση σώματος

Η δόνηση των σφαιρών δημιουργεί μια δράση ώθησης-έλξης που μεταμορφώνει τον ιστό. Το σχήμα και η σφριγηλότητα του σώματος βελτιώνεται μετά από λίγες μόνο θεραπείες, ενώ μειώνεται η αντιαισθητική επίδραση φλοιού πορτοκαλιού που είναι ορατή στο δέρμα.

Μοντελοποίηση σώματος

Η δόνηση των σφαιρών δημιουργεί μια δράση ώθησης-έλξης που μεταμορφώνει τον ιστό. Το σχήμα και η σφριγηλότητα του σώματος βελτιώνεται μετά από λίγες μόνο θεραπείες, ενώ μειώνεται η αντιαισθητική επίδραση φλοιού πορτοκαλιού που είναι ορατή στο δέρμα.

Μυϊκή σύσφιξη

Η τεχνολογία μικροδονήσεων συμπίεσης συσφίγγει τους μύες αντιστέκοντας ενεργά στη συμπίεση. Αυτές οι δονήσεις διεγείρουν τους μύες και βελτιώνουν τον τόνο στις περιοχές που έχουν υποστεί θεραπεία.

Λεμφική παροχέτευση

Οι μικροδονήσεις συμπίεσης χρησιμοποιούν την περιστροφική κίνηση των σφαιρών και την κατεύθυνση της κίνησης του κυλίνδρου πάνω από το δέρμα για να ενεργοποιήσουν τη σωστή λειτουργία του λεμφικού συστήματος. Αυτό βοηθά στην απομάκρυνση της περίσσειας υγρού από τον ιστό που έχει συσσωρευτεί λόγω κακής κυκλοφορίας.

Αγγειακό αποτέλεσμα

Η διάταξη των μπάλες σε μοτίβο κηρήθρας διεγείρει το κυκλοφορικό σύστημα, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος στους ιστούς. Αυτή η «εκπαίδευση αγγειακού ιστού» βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία.

Αναλγητικό αποτέλεσμα

Οι μικροδονήσεις συμπίεσης δρουν στους μηχανοϋποδοχείς για να μειώσουν τον πόνο και τη φλεγμονή των ιστών. Βελτιώνουν την οξυγόνωση των ιστών και μειώνουν το επώδυνο πρήξιμο

Μειώνει και αφαιρεί την κυτταρίτιδα

Πίεση στις βαθιές μυϊκές ομάδες για να μαλακώσουν και να τεντωθούν πλήρως, μειώνοντας έτσι τη μυϊκή δυσκαμψία και τον πόνο, επιταχύνοντας τον μεταβολισμό, εξαλείφοντας τη στασιμότητα και τη συσσώρευση υγρών, ρυθμίζοντας τους ιστούς και συσφίγγοντας εκ νέου τους ιστούς του δέρματος, αναδιαμορφώνοντας το σώμα σας.

Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου

Μπορεί επίσης να διεγείρει τους ινοβλάστες, να αυξήσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, να αυξήσει τη ροή του αίματος και να αυξήσει το οξυγόνο. Ως αποτέλεσμα, οι ρυτίδες λειαίνονται, το πρήξιμο και οι σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνονται και το δέρμα αναζωογονείται και συσφίγγεται.

Τονώστε τους μύες και σμιλέψτε το σώμα

Η τεχνολογία έχει αποδειχθεί κλινικά ότι βοηθά τους μύες τονώνοντας και σμιλεύει το σώμα και το πρόσωπο για αναζωογόνηση. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στον επανασχεδιασμό και τη σύσφιξη του στήθους.

 

Οταν εφαρμόζεται στο σώμα

Βελτιώστε τη λεμφική παροχέτευση και την κυκλοφορία - Βαθιά αποτοξίνωση
- Ανακουφίζει από τη μυϊκή δυσκαμψία και τον πόνο,
- Αποσύνθεση υποδόριου λίπους
- Εξαλείψτε την κυτταρίτιδα
- Μειώστε την κυτταρίτιδα και διαμορφώστε τα περιγράμματα
- Μετά από μερικές διαδικασίες, το σώμα σας θα μειώσει αμέσως τον όγκο του κατά 1-2 μεγέθη

 

Μειώνει την κυτταρίτιδα: 39%

Λειαίνει ρυτίδες: 57%

 

Οταν εφαρμόζεται στο πρόσωπο

- Βελτιώστε τον σχηματισμό των αιμοφόρων αγγείων
- Βελτιώστε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
- Αύξηση της παροχής οξυγόνου
- Χαλαρώστε και ρυθμίστε τους μύες
- Εμφανίζεται η μείωση των ρυτίδων έκφρασης
- Μειώνει το πρήξιμο
- Καταπολεμά τη χαλάρωση των ιστών

 

Μπάλες σιλικόνης για ανύψωση