Cryo Local Q

Νέο Μηχάνημα της Vacu Activ στην τοπική κρυοθεραπεία. Πρόκειται για μια σύγχρονη, καλά σχεδιασμένη, κινητή κρυογονική συσκευή εξοπλισμένη με ένα μπουκάλι 50 λίτρων υγρού αζώτου για κρυοθεραπεία / τοπική κρυοδιέγερση. Η συσκευή συνιστάται για κλινικές, νοσοκομεία, σανατόρια, αποκατάσταση και φυσικοθεραπευτικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Η κρυοθεραπεία είναι μια από τις παλαιότερες μεθόδους φυσικής θεραπείας. Η θεραπεία με κρύο ήταν ήδη γνωστή στους μεσαίωνα, όταν οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν αναισθητικές ιδιότητες του πάγου και του χιονιού. Είναι μια αποτελεσματική μορφή θεραπείας που επιτρέπει την αποκατάσταση της φυσικής κατάστασης και τη βελτίωση της υγείας. Η κρυοθεραπεία είναι η επιστήμη της έκθεσης του σώματος σε θερμοκρασίες μηδενικές στον ήλιο, προκειμένου να διεγείρονται τα οφέλη σωματικής και ψυχικής υγείας. Μειώνει τη φλεγμονή στο σώμα ενισχύοντας μια αντιφλεγμονώδη χημική ουσία που ονομάζεται νορεπινεφρίνη. Όσον αφορά τα οφέλη ομορφιάς, η κρυοθεραπεία αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, η οποία με τη σειρά της σφίγγει το δέρμα και αναδεικνύει μια νεανική λάμψη.

cryo-local-q-

Τι είναι η τοπική κρυοθεραπεία;

Η τοπική κρυοθεραπεία έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Και για αυτόν τον λόγο, έχει μεγάλη δημοτικότητα. Η τοπική κρυοθεραπεία περιλαμβάνει την εμφύσηση μείγματος ατμών υγρού αζώτου και ψυχρού αέρα. Κάνοντας κυκλικές κινήσεις, ένας φυσιοθεραπευτής εφαρμόζει παγωμένο αέρα πάνω από την περιοχή που υποβάλλεται σε κρυοθεραπεία. Μια μόνο θεραπεία διαρκεί συνήθως από δεκάδες δευτερόλεπτα έως 30 λεπτά.
Η μέθοδος θεραπείας χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά, επίσης στα καλλυντικά. Εάν έχετε πρόβλημα με την κυτταρίτιδα, το ερύθημα, τα σημάδια, με διασταλμένα τριχοειδή ή άλλες ατέλειες του δέρματος, αξίζει να πάτε στο πλησιέστερο σαλόνι ομορφιάς και να απολαύσετε αυτήν τη θεραπεία.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Χάρη στην τοπική κρυοθεραπεία, το δέρμα γίνεται πιο οξυγονωμένο και κατά συνέπεια σφριγηλό και φωτεινό. Η κρυοθεραπεία βοηθά επίσης στην καταπολέμηση των ρυτίδων, καθώς τα αντιρυτιδικά και ενυδατικά καλλυντικά εισάγονται στο δέρμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Ωστόσο, η κρυοθεραπεία βοηθά στη φροντίδα όχι του προσώπου, αλλά και του ντεκολτέ, του στομάχου, του μαστού, του λαιμού, των γλουτών και των βραχιόνων. Οι θεραπείες που πραγματοποιούνται σε χαμηλή θερμοκρασία μειώνουν τα ραγάδες, το πρήξιμο ή τις φλέβες της αράχνης, κάνοντας το δέρμα πιο ελαστικό και σφριγηλό.

ΑΣΚΗΣΗ

Η θεραπεία με κρύο στον αθλητισμό φέρνει θετικά αποτελέσματα κατά την επούλωση των τραυματισμών, η οποία έχει επιβεβαιωθεί από πολλές δοκιμές. Είναι επίσης απαραίτητο στοιχείο της αποτελεσματικής προετοιμασίας και αναγέννησης του αθλητή. Η κρυοθεραπεία στον αθλητισμό επιταχύνει κατά κύριο λόγο την αναγέννηση του σώματος μετά την προπόνηση, έχει αναλγητικά, αντιφλεγμονώδη και αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα, υποστηρίζοντας τη θεραπεία διαφόρων τύπων τραυματισμών στο μυοσκελετικό σύστημα.

ΓΙΑ ΤΟ CRYO LOCAL Q

Το Cryo Local Q είναι η νεότερη συσκευή μας στην τοπική θεραπεία κρυοθεραπείας. Πρόκειται για μια σύγχρονη, καλά σχεδιασμένη, κινητή κρυογονική συσκευή εξοπλισμένη με φιάλη 50 λίτρων υγρού αζώτου για κρυοθεραπεία / τοπική κρυοδιέγερση. Η συσκευή συνιστάται για κλινικές, νοσοκομεία, σανατόρια, αποκατάσταση και φυσικοθεραπευτικές χειρουργικές επεμβάσεις. Εύκολο να κινηθεί, μπορεί να λειτουργήσει σε διάφορα σημεία: στο κρεβάτι του ασθενούς, σε γυμναστήρια, σε χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης και φυσικοθεραπείας.

diafano-vacu-activ-cryo-local-q
cryo-local-q

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Μια καινοτόμος συσκευή που μετρά τη θερμοκρασία της επιφάνειας του δέρματος του ασθενούς κατά τις διαδικασίες κρυοθεραπείας. Ένας αισθητήρας τοποθετημένος στο στόμιο εκτόξευσης επιτρέπει σε έναν θεραπευτή να ελέγχει τη θερμοκρασία της περιοχής του σώματος που υπόκειται σε κρύο κρυογόνο. Ως αποτέλεσμα, ο θεραπευτής μπορεί να κινηθεί εύκολα για να ανακαλύψει εάν η κρυοδιέγερση πραγματοποιείται ομοιόμορφα και αποτελεσματικά, και το φωτεινό σήμα ενημερώνει για πολύ εντατική ψύξη του δέρματος και απειλή κρυοπαγήματος.

ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Η συσκευή ελέγχεται από ένα τηλεχειριστήριο και έναν μεγάλο πίνακα αφής με οθόνη αφής LCD που εμφανίζει παραμέτρους επεξεργασίας. Η ομαλά ρυθμιζόμενη δύναμη εμφύσησης επιτρέπει την επιλογή βέλτιστων παραμέτρων θεραπείας για το μέγεθος της περιοχής που υποβάλλεται σε κρυοθεραπεία.

ΔΕΙΚΤΕΣ LASER

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Cryo Local Q είναι η ασφάλεια της διαδικασίας, τα κόκκινα λέιζερ επιτρέπουν τη διατήρηση ασφαλούς και ομοιόμορφης απόστασης από την επιφάνεια του δέρματος. Σε κατάλληλη απόσταση, δύο δοκοί σχηματίζουν μία τελεία. Από προεπιλογή, τα λέιζερ απενεργοποιούνται σε περίπτωση θεραπείας προσώπου ως μέτρου ασφαλείας για τα μάτια. Ωστόσο, μπορούν να ενεργοποιηθούν από τις ρυθμίσεις του χειριστή.