Cedar Spa Barrel

Η Νεα γενιά SPA για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο.

Μίνι σάουνα με οργανικό ατμο για ένα άτομο. Δεν απαιτεί μεγάλο χώρο και υδραυλικές εγκαταστάσεις. Θα έχετε οφέλη SPA στο σπίτι σας ούτως ή άλλως! Το πλήρως κατασκευασμένα από κέδρο ξύλο που φυτρώνει στα μεγάλα υψόμετρα από καθαρά οικολογικά Όρη στη Βρετανική Κολομβία και τη Σιβηρία. Αναζωογόνηση σώματος με αυτήν την χαλαρώτική συσκευή SPA ατμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου σας, επειδή η διαδικασία διαρκεί μόνο 5-15 λεπτά.

10-15 λεπτά συνεδρία σε ατμό ζεσταίνει το σώμα, αυξάνει την κυκλοφορία και χαλαρώνει τους μυς. Χρησιμοποιήσετε μείγμα με αιθέρια έλαια που έχουν διαφορετικές επιδράσεις χαλάρωσης και αναζωογόνησης του σώματος, μπορείτε να επιλέξετε τη θεραπεία που θα θέλατε να έχετε.

Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας

Στα νιάτα τους οι γιαγιάδες μας δεν είχαν ιδέα για το τι κυτταρίτιδα είναι, από πού προέρχεται και πώς φαίνεται. Στα επόμενα 80 χρόνια, η νέα λέξη «celulite» ήρθε σε μας. Σε κάθε γυαλιστερό περιοδικό και στα site για τη γυναίκα διαφημίζουν τους πολλούς τρόπους για να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα.

Θα μιλήσουμε για το Cedar SPA Barrel. Έχει γίνει πρόσφατα μια πολύ δημοφιλής θεραπεία για την κυτταρίτιδα, χρησιμοποιώντας υψηλή θερμοκρασία, οι διαδικασίες αυτές διεξάγονται σε πολλά SPA σαλόνια. Η θερμική επίδραση διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στο στρώμα του υποδόριου λίπους, η οποία συμβάλλει στην κατανομή των λιποκυττάρων, αλλά το κεφάλι επίσης υπόκεινται σε θερμικές επιδράσεις, και αυτό είναι ανθυγιεινό.

Πώς με τις θεραπείες στο Cedar SPA Βαρέλι έχουμε εξάλειψη της κυτταρίτιδας;


Το χαμάμ και η σάουνα, έχει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των ανθρώπων που οδηγούν σε έναν υγιή τρόπο ζωής, καθώς συμβάλλουν στην απομάκρυνση της περίσσειας υγρών και τοξινών από το σώμα ακόμα καλύτερα από ό, τι τα αποτελεσματικά τσάγια ή ένα χάπι για την απώλεια βάρους. Αυτό οφείλεται στην υψηλή θερμοκρασία και υψηλή υγρασία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας βαθύς καθαρισμός, καθώς οι πόροι ανοίγουν και το δέρμα αρχίζει να «αναπνέει». Το δέρμα αρχίζει να αναπνέει με ιατρικά βότανα ατμού που προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε με τη θεραπεία μείωσης της κυτταρίτιδας σε Cedar SPA βαρέλι.

Προσφέρουμε ειδικά μείγματα βοτάνων και λουλουδιών που θα βοηθήσει αυτή τη διαδικασία.Προσφέρουμε ειδικά μείγματα βοτάνων και λουλουδιών, που συμβάλουν στη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος της διαδικασίας σας. Τα κύρια αρωματικά φυτά του συνδυασμού μας περιλαμβάνουν: τσουκνίδα, πεντάνευρο, φασκόμηλο, λεβάντα, αλόη, δενδρολίβανο, αλογοουρά, μέντα, μαντζουράνα, φύλλα ρίγανης.

barrel_spa_view3
barrel_spa_view4

Απώλεια Βάρους με το Cedar Spa Barrel - Oval Edition

Συμβάλει στην αντιμετώπιση αυτής της τάσης, 3-4 φορές την εβδομάδα – θα ήταν χρήσιμο να βοηθήσει τον έλεγχο του σωματικού βάρους. Η διαδικασία αυξάνει το σχηματισμό της ορμόνης σωματοτροπίνης. Αυτή η ορμόνη προάγει την ανάπτυξη στους νέους, και παίζει κρίσιμο ρόλο στο μεταβολισμό των ώριμων ανθρώπων.

Here at Cedar SPA Barrel, we work with a special collection of a lot of herbs that can enhance your spa experience. Με μια σειρά συνεδριών με το Cedar SP βαρέλι, αυτή η συγκέντρωση της σωματοτροπίνης μπορεί να αυξηθεί. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η θερμική διαδικασία ατμού μπορεί να έχει μια άμεση, θετική επίδραση στην απώλεια βάρους.

  • Η διαδικασία θα είναι πιο αποτελεσματική αν δεν καταναλώσεται φαγητό 2 -3 ώρες πριν από τη θεραπεία.
  • Εάν είναι δυνατόν, αμέσως πριν από τη διαδικασία ένα ζεστό ντους και τρίψτε το σώμα σας με μια πετσέτα βουτηγμένη σε αλατισμένο νερό, θα μεγιστοποιήσουν τα οφέλη.
  • Μην μένεται στον ατμό για περισσότερο από 20 λεπτά. Κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας 15 λεπτών θα χαθούν από 1-4 κιλά. του σωματικού βάρους. Φυσικά αυτή η απώλεια είναι προσωρινή, καθώς δεν είναι το λίπος, αλλά το νερό. Ωστόσο, οι εκκρίσεις του ιδρώτα κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας είναι μεταξύ 5% και 20% του λίπους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χάσετε μέχρι και 2 λίτρα υγρών, και 500 γρ. του λίπους. Λαμβάνοντας συνεδρίες στο βαρέλι SPA τρεις φορές την εβδομάδα, μπορεί να οδηγήσει μέχρι και 2-5 κιλά. σε ένα μήνα απώλεια λίπους.

Υδρομασάζ

Η άσκηση με το Hydroshape βοηθά σε γρήγορα και αποτελεσματικά στη μάχη με την κυτταρίτιδα. Tα υδρομασάζ στοχεύουν στις ευαίσθητες περιοχές, αποτελεσματικά εξαλείφει το δέρμα με όψη φλοιού πορτοκαλιού. Όλα αυτά χάρη στην αποστράγγιση που ενεργοποιεί το λεμφικού σύστημα χρήση του ποδηλάτου, με την εντατικοποίηση της αντίστασης, διαμορφώνει το σώμα και αλλάζει το λίπος σε μυς.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Cedar SPA Βαρέλι ως οργανικό ατμό κέδρου για ένα άτομο, όπου το κεφάλι σας δεν υπερθερμένεται. Το άρωμα κέδρου απλώνεται απαλά με τον ατμό και μπορείτε να απολαύσετε την αναπνοή του δάσους των κέδρω. Ο συνδυασμός ατμού και αρώματος αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα της χαλάρωσης.

Χρησιμοποιήτε για απώλεια βάρους, αναζωογονήση του σώματος, εξάλειψει της κυτταρίτιδας, επιτάχυνση του συστήματος μεταβολισμού,μειώσει του άγχους,χαλάρωση και απεξάρτηση του σώματος σας.

cedarsauna_01

Tι είναι το Cedar Spa Barrel Oval Edition;

Το Cedar SPA Βαρέλι είναι μια οργανική σάουνα ατμού για ένα άτομο, με ξυλεία απο τη Βρετανική Κολομβία ή τη Σιβηρία από ξύλο κόκκινου κέδρου που φυτρώνει στα μεγάλα υψόμετρα των καθαρών οικολογικών βουνών.

Το Cedar SPA Βαρέλι είναι μια ιδανική σάουνα με βότανα-ατμού, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου σας επειδή η διαδικασία διαρκεί μόνο 10 έως 15 λεπτά, 1-3 φορές την εβδομάδα (ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα σας).

10-15 λεπτά στη σάουνα ατμού ζεσταίνει το σώμα, αυξάνει την κυκλοφορία και χαλαρώνει τους μυς. Θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας, την επιτάχυνση του συστήματος μεταβολισμό σας, μείωσει του στρες, ανακούφιση απο το κρύο και τις σχετικές λοιμώξεις, στην ανανέωση της σεξουαλικής λειτουργίας και την απεξάρτηση από το σώμα σας των κακών τοξίνων που συσσωρεύονται απο την καθημερινή ζωή.

Εξαρτάται από το είδος της θεραπείας που θα επιλέξετε, θα χρησιμοποιήσετε ένα ειδικά επιλεγμένο μείγμα από βότανα ή αιθέρια έλαια. Προσφέρουμε μίγματα παραδοσιακών φαρμακευτικών βότανων που έχουν βρεθεί και είναι αποτελεσματικά για τη θεραπεία. Έτσι, όλα τα μείγματα μας από βότανα ή άρωματικα έλαια έχουν διαφορετικές φαρμακολογικές επιδράσεις. Εάν δεν θέλετε ειδική θεραπεία με βότανα και αιθέρια έλαια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Cedar SPA Βαρέλι ως οργανική σάουνα κέδρου ατμού για ένα άτομο, όπου το κεφάλι σας δεν υπερθερμενεται. Και θα έχετε οφέλη ούτως ή άλλως! Το άρωμα του κέδρου υψώνεται απαλά με τον ατμό και μπορείτε να αναπνέετε το πευκοδάσος στο σπίτι. Ο συνδυασμός της σάουνας ατμού και άρωματος μπορεί να αυξήσει σημαντικά το επίπεδο της χαλάρωσης.

spa_barelview2.

Γιατί να επιλέξετε το Cedar Spa Barrel Oval Edition;

Είναι καινοτόμο, μοναδικό, χειροποίητο, εντελώς οργανικό και γίνεται μόνο από 100% Red Cedar – χωρίς τη χρήση καρφιών, βιδών, κόλλας ή άλλων συνθετικών υλικών

Κάθε καμπίνα ατμού γίνεται στο παλιό κόσμο βαρελοποιίας με παράδοση όπου κόκκινος κέδρος σανίδες, τέλεια λαξευμένο, συνδέονται μεταξύ τους σαν ένα παζλ και στη συνέχεια τοποθετηται στο εξωτερικό ένα διακοσμητικό μεταλλικό στεφάνι.

17

Πως να εξαφανίσετε τη κυτταρίτιδα;

Παθητική Μέθοδος

Αυτή η μέθοδος βασίζεται στην αντίθεση της θερμοκρασίας, η οποία δημιουργήθηκε για να ενισχύσει τη ροή του αίματος στο στρώμα υποδόριου λίπους. Κάθε θεραπεία στο Cedar SPA βαρέλι θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 2-3 επισκέψεις στη βιολογική φυτικά σάουνα ατμού.

1.Όταν μπαίνετα στον ατμο για πρώτη φορά, χαλαρώστε και περιμένετε να εμφανιστεί ιδρώτας μετά από 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια, βγείτε σε ένα «δροσερό» περιβάλλον (κατά προτίμηση θερμοκρασία 15c-22c) για 3-5 λεπτά. Μετά από αυτό, στεγνώστε το σώμα σας με μια πετσέτα. Μην πάρετε ντους!

2.Η δεύτερη επίσκεψη στον ατμο θα είναι σε 3-5 λεπτά μετά την πρώτη. Χαλαρώστε για 5 -7 λεπτά, με θερμοκρασία ανάμεσα 43-48c. Έξοδος από τον ατμο. Τώρα, μεταβείτε στο ντους για μόλις 10-20 δευτερόλεπτα όσο το δυνατόν πιο κρύο. Μετά το ντους, τυλίξτε τον εαυτό σας σε μια ζεστή πετσέτα ή μπουρνούζι.

Προσοχή! Μετά το δροσερό ντους μπορείτε να δείτε το σώμα σας είναι καλυμμένο με κόκκινες και λευκές κηλίδες. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας αντιδρά σωστά! Αυτό είναι καλό.

3.Στην τρίτη επίσκεψη, μπορείτε να χαλαρώσετε στον ατμο για όσο χρονικό διάστημα θέλετε, αλλά όχι περισσότερο από 15 λεπτά. Πάρτε δροσερό στο κρύο ντους, με πρώτο ψεκασμό μόνο τα πόδια και στη συνέχεια ξεπλύνετε μέχρι τους ώμους σας.

4.Τυλίξτε τον εαυτό σας σε ένα μπουρνούζι (Αυτό είναι σημαντικό, επειδή το σώμα σας συνεχίζει να ιδρώνει για τα επόμενη 30-60 λεπτά). Είναι σημαντικό να πιείτε λίγο νερό τώρα. Σας προτείνουμε επίσης να πίνετε ζεστό τσάι από βότανα (με ζεστό τσάι θα ιδρώνεται λίγο περισσότερο, πράγμα που θα ενισχύσει τα αποτελέσματά σας).

Προσοχή! Κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας ποτέ να μην πίνετε αλκοολούχα ποτά. Είναι καλύτερα να πίνουν τσάι χαμομήλι ή μη ανθρακούχο μεταλλικό νερό.

Ενεργητική Μέθοδος


Η μέθοδος αυτή βασίζεται επίσης στην αντίθεση της θερμοκρασίας, η οποία δημιουργήθηκε για να ενισχύσει τη ροή του αίματος στο στρώμα υποδόριου λίπους. Τώρα, όμως, η μέθοδος αυτή γίνεται όλο και πιο ενεργή στη θεραπεία του δέρματος. Κάθε θεραπεία στο Cedar SPA βαρέλι θα πρέπει να αποτελείται από 2 επισκέψεις στη βιολογική φυτική σάουνα ατμού με ένα μασάζ με αλάτι, το οποίο δεν είναι μόνο μια εξαιρετική διαδικασία αποφλοίωσης, αλλά και συμβάλλει στην καταστροφή του ανώτερου υποδόριου λίπους, το οποίο θα κάνει την κυτταρίτιδα λιγότερο αισθητή.

1.Πριν από τη θεραπεία, να πάρτε ένα ζεστό ντους. Όταν μπείτε στον ατμο για πρώτη φορά, χαλαρώστε και περιμένετε τον ιδρώτα να εμφανιστεί (10-15 min.). Βγείτε από τον ατμο και ξεκούραστείτε σε ένα κανονικό περιβάλλον (κατά προτίμηση θερμοκρασία 15c-22c) για 3-5 λεπτά. Κρατήστε ζεστό το σώμα σας. Μετά από αυτό, σκουπίστε το σώμα σας με μια πετσέτα, ή να κάνετε ένα ζεστό ντους.

2.Η δεύτερη επίσκεψη στον ατμο θα είναι με ένα γάντι μασάζ, και με αλάτι. Βρέξτε το γάντι με νερό, στη συνέχεια, βουτηχτε το στο αλάτι και αρχίστε να κάνετε μασάζ στις προβληματικές περιοχές. Η κίνηση πρέπει να είναι χαοτική: κυκλική, ευθεία, και σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Μασάζ για 2-3 λεπτά. με θερμοκρασία 43-48c. Στη συνέχεια, βγείτε από τον ατμο. Τώρα μπορείτε να πάρετε ένα χαλαρωτικό ντους, και τυλίξτε τον εαυτό σας σε μια ζεστή πετσέτα ή μπουρνούζι.

3.Η δεύτερη επίσκεψη στον ατμο θα είναι με ένα γάντι μασάζ, και με αλάτι. Βρέξτε το γάντι με νερό, στη συνέχεια, βουτηχτε το στο αλάτι και αρχίστε να κάνετε μασάζ στις προβληματικές περιοχές. Η κίνηση πρέπει να είναι χαοτική: κυκλική, ευθεία, και σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Μασάζ για 2-3 λεπτά. με θερμοκρασία 43-48c. Στη συνέχεια, βγείτε από τον ατμο. Τώρα μπορείτε να πάρετε ένα χαλαρωτικό ντους, και τυλίξτε τον εαυτό σας σε μια ζεστή πετσέτα ή μπουρνούζι.

Προσοχή!Κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας ποτέ να μην πίνετε αλκοολούχα ποτά. Είναι καλύτερα να πίνεται τσάι χαμομήλι ή μη ανθρακούχο μεταλλικό νερό.

i.Φυσικά, οι πιο πάνω μέθοδοι για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας μπορεί να πάρουν πολύ χρόνο. Όμως, δεν υπάρχουν γρήγορες λύσεις για την επίτευξη ποιοτικών αποτελεσμάτων. Το αποτέλεσμα μπορείτε να αντιμετωπίσετε μετά από μια διαδικασία στο Cedar SPA βαρέλι και θα αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα! Ζήστε την πλήρη αποτελεσματικότητα του Cedar SPA Barrel για την θεραπεία κυτταρίτιδας σας. Σας συνιστούμε να δεσμευτείτε για θεραπείες 2-3 φορές την εβδομάδα για διάστημα 3 μηνών

cedar-spa-barrel-banner-info
cedar-spa-barrel-information